SPORTURI  »  TENIS  »  WILSON

Simona Halep, Roger Federer... şi alţii :D » Campioana noastră a participat la un eveniment organizat de Wilson

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 14:19

If anyone didn't notice that it's Wilson's 100yearss aniversary you may think that it's Simona's birthday :D pic.twitter.com/OguHdfqqXG

Compania americană de echipament sportiv Wilson i-a adunat pe Simona Halep, Roger Federer, Milos Raonici, Grigor Dimitrov şi Madison Keys, şi a dat o petrecere în cinstea celor 100 de ani împliniţi de firmă.

Pentru eveniment a fost adus, fireşte, un tort învelit în marţipan, iar Simona şi ceilalţi participanţi au suflat în lumânări. Wilson este recunoscută ca firma care confecţionează rachete de tenis pentru cele mai mari nume din sportul alb.

Cu 1600 de angajaţi la nivel mondial, firma cu sediul în Chicago este unul dintre cei mai mari fabricanţi de echipament sportiv din lume. Alţi jucători de tenis de renume sponsorizaţi de Wilson sînt Juan Martin del Potro, Serena Williams sau Pete Sampras.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
887974661369688
Eugen Drăgan  •  28 Ianuarie 2018, 11:12

Bravo Simona esti și vei rămîne cea mai bună tenismena din istoria României ,tinio tot așa si va veni și un grand slem cit mai curînd succes în urmatorul turneu.

kacsoa.
kacsoa.  •  25 August 2014, 11:52

Hai sa zicem ca esti un inginer , un dealer (mai putin de droguri ) , un instalator sau un electrician etc. Si la sfarsit de an esti declarat pe locul 2 din orasul tau , cat o fi de mic orasul .Pai , nu esti tu mandru de ce ai realizat , stiind ca ai muncit ? Si acum , gandeste-te ca esti al doilea din lume pe domeniul tau , cam ce ai putea sa simti ?

gratmariela
gratmariela  •  24 August 2014, 23:02

Pentru afonii care comenteaza ca n-au alta treaba, Simona are 8 turnee castigate, o finala de GS si o semifinala , deci e o campioana , e ca si calificata la Turneul Camioanelor de la Singapore, in loc sa vorbiti neintrebati , mai bine duceti-va la fotbal, acolo nu-ti trebuie minte multa !!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează