SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DOHA

Simona Halep s-a retras de la Doha! Cât va lipsi din circuit: "Sunt foarte supărată"

foto: Guliver/Getty Images +1   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 19:49

Calificată în semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Doha, Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneu din cauza unei accidentări la piciorul drept.

După ce a efectuat un RMN, rezultatele au arătat că jucătoarea noastră ar avea tendinită și lichid la al patrulea deget de la piciorul drept, urmând să lipsească până la turneul de la Indian Wells (5 martie).

Simona Halep, 26 de ani, a acuzat dureri în timpul meciului din sferturi, câștigat în două seturi împotriva americancei Catherine "CiCi" Bellis, scor 6-0, 6-4. Simona l-a chemat pe Andrei Pavel înainte de a servi pentru meci și i-a spus, vizibil afectată: "Mă doare piciorul".

"Știu cât pot să îndur când vine vorba despre durere, dar știu și când să pun stop. Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă, e prima oară când mă retrag în semifinale. Azi am simțit nevoia să spun stop, fiindcă așa e mai bine. Durerea de astăzi a fost insuportabilă. Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis că nu am destul timp să recuperez. Am stat prea puțin în repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget și trebuie să am grijă" Simona Halep la conferința de presă

Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA, după ce Caroline Wozniacki a trecut de Angelique Kerber în sferturi și și-a apărat fotoliul de lider mondial. Detalii AICI.

Odată cu retragerea Simonei Halep din turneu, Garbine Muguruza este calificată direct în finala de la Doha.

Următorul turneu la care ar fi trebuit să joace Simona Halep era cel din Dubai, acolo unde a primit un wildcard de la organizatori, însă participarea a ieșit din discuție.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (86)
456101991228976
Zanogeanu Ion  •  18 Februarie 2018, 16:45

Stimata Dudescu (inteleg ca te tragi din neamul lui "DUDA")Chiar crezi ca nu a transpirat in 6 ani de sport intensiv si calificat? Vorbesti anapoda fetita! Eu am practicat sportul 20 de ani si stiu ce inseamna a transpira! Fata asta a transpirat mai mult decat ai transpira matale,aducand in acelasi timp si lauri tarii in care sa nascut. Indivizi "postaci " cunoscatori ai sportului,fosti campioni olimpici la proba de scobit in nas,ca sa nu amintesc alta portiune anatomica a corpului, e plina ROMANIA! Dudeasco ,apucat-e fata de carte ,de bucatarie s-au mai simplu pentru calitatile tale, de facut copii.Lasa comentariile novice si fara substanta ,ca sa nu spun prostesti,ca devii ridicola!

604245039744827
Luminita Dudescu  •  18 Februarie 2018, 14:58

Sa ajungi nr 1mondial fără sa te lupți pentru asta e rușinos... Atunci când o sa te vad cu transpirația pe frunte... O sa încerc sa te aplaud dar ms mai găsesc și atunci....

604245039744827
Luminita Dudescu  •  18 Februarie 2018, 14:50

Mai stai acasă tot anul....nu poți câștiga Roland Garos, în halul ăsta!!!

Vezi toate comentariile (86)
Comentează