SPORTURI  »  TENIS  »  NEW HAVEN

Simona Halep s-a sfătuit cu Ilie Năstase înaintea turneului de la New Haven » Ce i-a spus fostul tenismen

Simona Halep, foto: Reuters
Simona Halep, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 20:52

Aflată la turneul de la New Haven, Simona Halep le-a dezvăluit americanilor că a vorbit cu Ilie Năstase înainte de începutul acestei competiţii.

Simona Halep a recunoscut că a purtat o conversaţie cu Ilie Năstase, în care acesta i-a oferit cîteva sfaturi despre cum să facă faţă presiunii, mai ales în momentele acestea cînd este numărul 2 WTA.

"Am vorbit cu Ilie Năstase. Mi-a dat cîteva sfaturi. Mi-a zis să joc fără presiune, deoarece acum vin momentele grele ale carierei mele. M-a felicitat şi a vorbit frumos despre mine. Peste tot pe unde mă duc, toată lumea mă recunoaşte. Este puţină presiune. Dar totul face parte din viaţa mea şi trebuie să accept", a spus Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep şi-a aflat adversara de la New Haven » E 1-1 la meciuri directe!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mogul
mogul  •  20 August 2014, 09:09
Postat de chimir_sen pe 20 August 2014, 08:35

Așa bine a sfătuit-o analfabetul , că a și pierdut cu Rybarikova ...

cam asta voiam sa zic si eu :) . oricum nu pe sfaturile lui a pierdut ci pe superficialitatea ei

ion.ionescu
ion.ionescu  •  20 August 2014, 09:01
Postat de joze_maurinio pe 19 August 2014, 21:33

Pai cam ce sfaturi putea sa-i dea Iliutza, care a jucat tenis pe vremea lui Burebista, cand se juca cu racheta de lemn si se alerga in reluare? Hai sa fim seriosi, tenisul masculin de acum 40 de ani era sub nivelul tenisului feminin de azi de pe la numarul 100. Sfaturi putea sa-i dea Iliutza despre 10 casatorii, despre boarfa de nevasta-sa, despre cum se urina pe peretii exteriori ai unui club, etc. Un golan in cel mai pur sens al cuvantului. Din pacate, pe asta il avem si cica cu asta ne mandrim ca a fost nr. 1 ATP. El era un fel de Balotelli al anilor 60-70.

L-ai văzut vreodată pe Ilie Năstase jucând ? Măcar pe You Tube. Fă-o, citeşte comentariile admirative din toată lumea, uită-te în oglindă, zi că eşti Balotelli şi dă-ţi două palme ! Deşteptule, a fost primul jucător de tenis cu Fan Club-uri (din Franţa până în Japonia)...Simona ar avea foarte multe de învăţat de la un jucător care nu avea lovituri slabe, primul care a folosit trucuri pentru a "tăia" adversarii. Ţiriac, în schimb, i-ar putea da o groază de sfaturi privind organizarea pregătirii şi a jocului sau a programului competiţional. Simona joacă prea liniar şi are prea puţine lovituri în "bagaj".

chimir_sen
chimir_sen  •  20 August 2014, 08:35

Așa bine a sfătuit-o analfabetul , că a și pierdut cu Rybarikova ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează