SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Scandalul Serena-Țiriac ia proporții » Darren Cahill s-a enervant! Mesaj dur după ce Simona Halep a fost criticată pe twitter: "Comentariul tău e stupid"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 10:40

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a avut o reacție nervoasă după ce jucătoarea noastră a fost criticată pe Twitter.

Pe contul de Twitter al unui blog de sport a fost postat un mesaj dur către Simona Halep, în contextul războiului declarativ dintre Serena Williams și Ion Țiriac. (Vezi aici ce a declarat americanca despre Țiriac).Jucătoarea noastră era acuzată că e permisivă cu declarațiile controversate ale miliardarului român, care a spus că "Serena are 90 de kile și 36 de ani, vreau altceva pentru tenisul feminin". 

"Aștept ca Simona să fie întrebată despre acest subiect și să nu spună nimic pentru ca Mercedesul să nu-i fie luat", a fost mesajul de pe twitter către Simona Halep.

Australianul Darren Cahill a văzut mesajul și s-a grăbit să sară în apărarea Simonei. "Nu e normal și e total nedrept. Asta nu are nicio legătură cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tău e mai stupid decât al lui (n.r. Țiriac). E chiar mai rău", a fost reacția lui Cahill.

"Nu mă îndoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu că oferă răspunsuri cuminți când bunicul român începe să vorbească nebunește. Acesta era ideea comentariului meu", a fost ultima reacție de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei.

clipboard01

"Ion Țiriac este o persoană specială pentru mine. Am un mare respect pentru el. Sfaturile lui sunt foarte bune. Mereu îmi dă un sfat bun. Dorința de a câștiga trofeul care-i poartă numele este foarte mare"Simona Halep, pentru site-ul turneului de la Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
105933570212125
Tudora Gheorghe  •  02 Mai 2018, 23:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106773433522190
Marcello Kazan  •  01 Mai 2018, 10:32

De partea lui Tiriac sint CEA MAI MARE MAJORITATE A OAMENILOR DE PRETUTINDENI CARE VAD CE SE-NTIMPLA si care REFUZA SA ACCEPTE MIZERIA IMPUSA NOUA DE ASA NUMITA "corectitudine politica" POTRIVIT CAREIA NU AI DREPTUL SA SPUI NIMIC DIN CE AR PUTEA DERANJA o asa numita "minoritate" CHIAR DACA ADEVARUL ESTE DE NECONTESTAT... Darren Cahill ce sa zica... Doar traieste de pe urma muncii femeilor... ***.. Asa "bunic" cum o fi el, Tiriac e cel care pune banii pe cind Darren Cahill e doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155633308976552
Cornel Perju  •  01 Mai 2018, 02:26
Postat de Ion Popescu pe 30 Aprilie 2018, 15:39

Da - un gigant in ceiace priveste mitocania !

Daca ar fi spus ca Serena este o babornita grasa si urata as fi inteles sa fie acuzat de sexism sau mai stiu eu ce altceva. Dar omul a spus foarte clar ca Serena are 36 de ani si 90 kg si ca tenisul actual nu mai are nevoie de ea. Ca si organizator de turneu Tiriac nu mai are nevoie de o drogata care sa distruga in continuare tenisul feminin. Adevarul este ca in ultimul an tenisul feminin a fost spectaculos, as indrazni sa spun chiar mai spectaculos decat cel masculin.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează