SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep se pregătește de sezonul pe iarbă: "Îmi va fi greu" » Ce spune despre turneele la care va participa

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 14:20

Simona Halep, locul 5 WTA, a plecat astăzi spre Marea Britanie, acolo unde va participa la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului.

Înainte de turneul de la Wimbledon, Halep va participa la turneul de la Birmingham, care se desfășoară tot pe iarbă. Simona a vorbit despre cum se simte inainte de cele două competiții.

"Sunt pregătită, dar va fi destul de greu să mă adaptez. Totuși merg cu încredere. O să îmi fie greu pentru că e prima dată când joc pe iarbă anul acesta. Trebuie să merg la Birmingham și să joc ca și cum aș juca la un turneu important.

Anul trecut nu mi-a mers bine, dar sper ca anul acesta să fie bine. Sunt relaxată și pozitivă. Am o stare mentală foarte bună și merg doar ca să mă bucur și să joc cât de bine pot", a spus Halep la DolceSport.

Turneul de la Wimbledon va începe pe 27 iunie și se va termina pe 10 iulie. Competiția de la Birmingham va începe pe 13 iunie și se va termina pe 19.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  10 Iunie 2016, 14:45

Mult succes, Simona! Bucura-te de ceea ce-ti face placere! Sper din tot sufletul sa nu cedezi tentatiei de a citi comentarii aiurea si sa ai prieteni suficient de buni ca sa nu te "informeze"!

251809008486653
Ghita Ghee  •  09 Iunie 2016, 23:00

O simpla participare...cine m.ai are incredere in aceasta blatista.....nimeni nici tatasu....;)))

mplttev
mplttev  •  09 Iunie 2016, 22:25

Simona mult succes și cât mai multe tururi pentru un antrenament de durată în vederea Wimbledonului. Te susținem și te iubim. Multă baftă.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează