SPORTURI  »  TENIS  »  DUEL

Simona Halep - Serena Williams s-au înfruntat la Miami! Supermeci pentru liderul din clasamentul WTA

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 18:57

Liderul mondial Simona Halep s-a reîntâlnit miercuri noapte cu cu Serena Williams, jucătoarea revenită recent în circuit după ce a născut.

Superduelul dintre Simona Halep și Serena Williams a avut loc la Miami, în cadrul unui eveniment caribabil intitulat "Miami All Star Tennis for Charity". 

Vezi imagini de la eveniment AICI!

Pe lângă Simona Halep și Serena Williams, la eveniment vor lua parte și doi reprezentanți din circuitul masculin, australianul Nick Kyrgios și americanul Frances Tiafoe. 

Toți banii obținuți de pe urma evenimentului urmează să fie donați unei organizații care sprijină copiii afectați de autism. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
atentu
atentu  •  21 Martie 2018, 17:40

Un idiot de mare "jurnalist" gsp elucubrează : "Liderul mondial Simona Halep s-a reîntâlnit miercuri noapte CU CU Serena Williams, jucătoare revenită recent în circuit după ce a născut". Acum, la ora oficială a României, încă nu este miercuri noapte, dar articolul a fost postat marţi 20 martie. Vă daţi seama ce putere de anticipaţie are jurnalistul idot ?! Dar, staţi, că asta nu este tot, aflăm în continuare de la acelaşi jurnalist idiot că evenimentul de fapt, nu a avut loc, urmând să participe ( atunci când se va desfăşura ) şi doi reprezentanţi din circuitul masculin, australianul Nick Kirgyios şi americanul Frances Tiafoe. tolontanule !!! Ia-ţi dobitocii de mână şi emigrează,dracului, la pădure, să nu mai auzim de gsp !

atentu
atentu  •  21 Martie 2018, 15:15
Postat de martinpen pe 21 Martie 2018, 07:10

E rusinos, meciul s-a terminat de 8 ore si voi nu stiti rezultatul. gsp asteapta sa scrie altii, dupa care copiaza si ei...

Nu, idioţii de la gsp au confundat ora şi noaptea în care se dispută meciul. Pentru că la ei este mereu noaptea minţii ...

831709840320052
Ba Banu  •  21 Martie 2018, 11:15

Bravo simona! Toți haterii sa doneze salariul pe o luna și banii de dopaj pe-un an pt această cauză nobilă. Ajutați copiii cu autism.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează