SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Miami » Ce spun jurnaliştii americani despre jucătoarea noastră

Nicole Vaidisova
Nicole Vaidisova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 10:36

Nicole Vaidisova este viitoarea e adversară a Simonei Halep în turul 2 al turneului de la Miami. Cehoaica de 25 de ani a eliminat-o azi pe Timea Babos, scor 6-1, 7-6 în turul 1. Vaidisova ocupă în prezent locul 328 în clasamentul WTA.

 

Simona Halep vine după o victorie de răsunet la Indian Wells şi are planuri mari şi la turneul de la Miami.

Cel mai important site de profil, tennis.com, a prefaţat turneul şi a scris despre şansele numărului 3 WTA: "Simona Halep a avut ceva probleme fizice după finala cîştigată la Indian Wells, dar e pregătită să continue seria victoriilor!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
ntfo
ntfo  •  26 Martie 2015, 17:07
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Martie 2015, 02:11

...si uite asa Halep mai castiga un turneu...

Hahaha s-a trezit olteanul sa comenteze...Tu ce vrei sa zici ? Ca Simona castiga turneele pentru ca este "favorizata" ? Cat de prosti sunt unii frate....

bertino
bertino  •  26 Martie 2015, 10:48
Postat de soim.calator pe 26 Martie 2015, 10:03

tarancuta?...pe tine cred ca te-a conceput doamna MATA.la ..km 0 in centrul capitalei, cracanata pe vreun trotuar...cetateanule de la oras...Comentariul tău...

Haha, ce imi plac istericii care atunci cand nu mai au argumente incep sa injure si sa arunce trivialitati. Care e problema ca e tarancuta? E un statut de care m-as simti mandru, doar destepti ca tine se ataca crezand ca e o jignire.

al_io
al_io  •  26 Martie 2015, 10:19

Hai Simona cat mai departe si in turneul acesta sa le inchizi gura tuturor desteptilor de pe forumuri asa cum ar fi trebuit sa le-o inchizi si cu victoria de la Indians, dar vad ca nu se mai satura de carcoteli si critici.....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează