SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul al doilea la Wuhan! » E meciul noii generaţii

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 11:25

Simona Halep revine pe terenul de tenis după performanţa mai slabă de la US Open, iar în această dimineaţă a aflat adversara din primul meci.

Pentru că este a doua favorită a turneului, Simona a avut un tur liber, dar a aflat cu cine va juca în primul meci după US Open.

Este chiar meciul aşteptat de mulţi specialişti, Simona Halep urmînd s-o întîlnească pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza. Aceasta a învins-o pe compatrioata sa Torro-Flor, scor 4-6, 6-4, 6-4.

Alături de Halep şi Bouchard, iberica Muguruza este considerată de specialişti viitoarea mare jucătoare a tenisului mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 09:59
Postat de luc11 pe 23 Septembrie 2014, 01:09

unii poate se mai pricep pe la fotbal...vb aia romanul e nascut chibit..dar la tenis sunt total pe langa...hai simona...poti sa depasesti pasa mai slaba

ai nu zau ? poate se pricep si microbistii la tenis, gogule. iata, eu spuneam ca e posibil sa si-o fure de la Buburuza aia... ei bine, na belea, tocmai ce si-a furat-o, fara replica, fiind eliminata din primul tur la wuhan. comentarii suplimentare ? mai vrei ? e cazul ? hai, gura mica, tipa e pacalici.

kossel
kossel  •  23 Septembrie 2014, 09:45
Postat de gabygiuroiu pe 22 Septembrie 2014, 15:59

atunci lasa misogismul deoparte ca sint satul de barbati care nu stiu sa respecte femeile in romania sau in alta parte

Cand am zis ca o sa piarad in 3 seturi lamentabil ati sarit pe mine.Poftiti acum argumentele!

itrobert
itrobert  •  23 Septembrie 2014, 08:33
Postat de anne1970_ar pe 23 Septembrie 2014, 08:15

Din pacate, Simona seamana tot mai mult cu Bute. In plus, cu serviciul asta modest nu are nicio sansa sa progreseze. De la Paris e in scadere. Culmea, mai si viseaza locul 1. Pacat...

Mai schimbati comparatia cu Bute ca e deja extrem de plictisitoare! Vrei sa citesti tenis si te trezesti cu Bute... Gata, am inteles odata de doua ori, dar la infinit e deja plictisitor. O sa faca cat poate si o sa vedem ce inseamna asta... Garbine e o jucatoare foarte talentata si foarte muncitoare. In plus, nu mai faceti misto de ea ca nici numele romanesti nu suna prea imbietor pentru alte culturi. Cat de nasol e sa te cheme Piturca sau Tolontan sau Ponta (Pokahontas...) si asa mai departe. Bafta Simo, joci pentru tine, familia ta si viitorul tau; daca iti cunosti interesul si ai putere o sa invingi, bine si daca nu, o iei de la inceput cu munca...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează