SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și-a ales competiția favorită și a făcut bilanțul anului 2016: "Acest turneu e special pentru mine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 17:02

Simona Halep a început greu anul 2016, însă pe parcursul sezonului s-a redresat și a terminat anul pe poziția a 4-a în clasamentul WTA.

Jucătoarea noastră spune că turneul ei favorit este cel de la Madrid, care e deținut de Ion Țiriac și unde în finala de anul acesta s-a impus în fața Dominikăi Cibulkova, scor 6-2, 6-4.

"Bineînțeles că aleg Madrid, este un turneu special datorită faptului că domnul Țiriac îl are. Am jucat și finala acolo acum doi ani. Este un turneu special din toate punctele de vedere, dar Montreal a fost și el deosebit, că am jucat și simplu și dublu

După, am venit la București, am avut mare drag de acel turneu de prima dată, am și jucat prima ediție si am și câștigat-o. A fost special că l-am câștigat din nou, dar primele meciuri n-au fost deloc ușoare", a spus Halep la TV Digi Sport.

la montreal ca acasă!

Simona a plecat cu trofeul și de la Montreal, fiind de altfel ultima competiție câștigată de Halep în 2016.

"Montreal a fost o experiență și este o amintire foarte frumoasă, mulți români în tribune și m-am simțit foarte bine. Cei de la turneu m-au tratat foarte bine, a fost o săptămână de vis, pentru că am jucat și dublu (n.r. finala alături de Monica Niculescu), am ajuns până în finală cu Monica.

Am avut un rezultat bun, dar și multe momente plăcute pe teren, nu doar încrâncenare și dorință de a câștiga, a fost și distracție", a încheiat Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  25 Decembrie 2016, 19:42

Nimic nou, e firesc ca turneele favorite sa fie cele pe care le câștigi si între ele e la fel de firesc sa alegi un premier manadatory precum Madrid vs unul premier 5 (cel canadian) sau unul din categoria WTA International (cel din Bucuresti). Ii doresc sa le căstige si la anul plus (macar) un GS, sanatate si multa bafta Simonica! :-)))

207398786321437
Teodoru Carapetru  •  25 Decembrie 2016, 18:04

Bravo Simona! Sa ramai aceeasi fata modesta dar puternica ! Hai GrandSlam-ul ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează