SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Simona Halep și-a stabilit principalul obiectiv: "Asta vreau până la finalul anului! Muncesc foarte mult"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 13:43

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca săptămâna viitoare la turneul Premier 5 de la Wuhan.

Românca a vorbit despre obiectivul pentru acest final de sezon și despre participarea la turneul din China.

"Pentru acest sezon mai am un singur obiectiv. Vreau să fiu numărul 1 WTA. Sunt foarte aproape, dar știu că mai trebuie să câștig ca să ajung numărul 1. Nu vreau să mă gândesc la acest obiectiv, dar e în mintea mea. Muncesc foarte mult pentru asta.

Turneul de la Wuhan este un turneu bun. Am venit aici și după aceea voi merge la turneul de la Beijing. Nu va fi ușor la Wuhan. E un tablou greu. Vreau să dau totul. Mă gândesc doar la jocul meu, nu și la rezultat. Pot spune că simt puțină oboseală, dar mai am multă energie. Sunt sănătoasă și nu mă deranjează nimic. Trebuie să fiu concentrată și să joc cât mai bine", a declarat Simona Halep pentru WTA.

În prezent, Halep este pe locul 2, cu 5.965 puncte, iar pe primul loc este Garbine Muguruza, cu 6.030 de puncte.

La Wuhan, Simona va avea primul tur liber și va debuta în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Daria Kasatkina (32 WTA) și Alison Riske (49 WTA). Simona se află pe același sfert de tablou cu Angelique Kerber și Dominika Cibulkova și pe aceeași jumătate cu Caroline Wozniacki, Madison Keys și Svetlana Kuznețova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mutu57
mutu57  •  26 Septembrie 2017, 04:47
Postat de tihi pe 24 Septembrie 2017, 16:06

Cunoastem acest text: vreau sa fiu nr. 1...sint pregatit pentru acest turneu...ca sa realizez acest obiectiv,nu trebuie altceva decat sa fie cea mai buna din lume.Halep deocamdata sta departe de la acest nivel.Momentan face parte din jucatoarele mediocre ale WTA !!! La val sint jucatoare ca Muguruza,Wozniacki,Svitolina ,Ostapenko ...etc..jucatoare care chiar muncesc cu adevarat,nu fac calcule matematice si ocupa locul lor in WTA nu cu noroc,nu datorita conjuncturilor !!

Mai tihi, astia de la Adidas chiar ca sunt prosti ca platesc (bani grei!!!) o "jucatoare mediocra" sa le faca reclama la produse. La fel de mediocra precum Gareth Bale. Esti mai intelept decat imparatul Solomon!

mutu57
mutu57  •  26 Septembrie 2017, 04:44
Postat de Ion Ionescu pe 24 Septembrie 2017, 20:17

Esti cam sarac cu duhul, baiete! Noroc ca a ta va fi imparatia cerurilor!:)))

Iarta-i domnule. Sunt si ei niste oameni necajiti pe care nu-i baga nimeni in seama si se baga singuri in seama. Noi ne bucuram privind-o pe Simona. Ei se bucura injurand-o. Fiecare cu bucuria lui...

10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Septembrie 2017, 20:18
Postat de balauru48 pe 24 Septembrie 2017, 17:18

Suna ca orice declaratie a ***, sa fie bine ca sa nu fie rau.

Ai probleme serioase la mansarda.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează