SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA 3-6, 0-6

Simona Halep și explicația unui meci catastrofal: "Nu am fost pregătită să joc această partidă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 09:25

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a încercat să explice jocul slab din semifinala de la Indian Wells pierdută categoric în fața lui Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6. 

"Nu am fost pregătită să joc acest meci și am evoluat prost. Partea bună este că am ajuns până în semifinale. Am venit după multe săptămâni de pauză. E o înfrângere greu de digerat.

Îmi voi reveni, mâine e o nouă zi. Nu sunt surprinsă să văd două jucătoare de 20 de ani în finala de la Indian Wells. Ambele joacă foarte bine și merită să joace finala.

Am jucat bine până la 4-3, dar apoi mi-am pierdut concentrarea, nu știu de ce", a declarat Halep la finalul partidei cu Osaka. 

Vezi și: Eliminare dureroasă pentru Halep! Simona a câștigat doar 3 game-uri în fața locului 44 WTA!

  Finalista-surpriză de la Indian Wells exultă: "S-o bat pe Halep la scorul ăsta e tot ce mi-am dorit!" 

Ce finală! Nu s-a mai întâmplat de la epicul din 2001, când tinerele Serena Williams și Kim Clijsters își anunțau dominația

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  19 Martie 2018, 01:36

Halepisme: "Nu am fost pregătită să joc acest meci". Adica noi suntem prostiii ce inghi toate brasoavele Simonei. Mmai bine face o programare la un psiholog bun, ca e varza in capul ei. Se comporta ciudat si in timpul jocului cand ia niste hotarari ciudate. Adevarul e ca in turneul asta s-a comportat f slab si numai jocul modest al unor favorite sau jocul bun a celor considerate fara sansa au facut ca printr-u mare noroc sa ajunga in semifinala. Vom vedea la Miami, eu zic ca va parasi turneul in turul 2-3. Repet, pana acum, anul asta norocul a ajutat-o f mult, nu jocul.

loritzu
loritzu  •  18 Martie 2018, 13:55

D-ra Simona *** Sigur ca ea in sine este o intreprindere privata si nu este datoare statului si/sau altei entitati publice cu nimic, insa vorbim de sport nu de o fabrica de chiloti de dama roz cu negru si atunci intervine factorul public/(tele)specatori/fani/suporteri. Fara acestia in primul rand nu ar avea nici o tenismenă , incluzand-o pe halep banii pe care i-au strans, in al doilea rand si la fel de important nu ar sti nimeni de existenta unei fete scunde, urațica si cu nasul mare din comunitatea machidoneasca din zona Contantei (adica, ar fi nimeni pe pamant cu acte). Si daca e asa, si e asa, toate cele de mai sus sunt argumente suficiente pentru a putea sa-i transmit ca daca se comporta ca o crupiera de meciuri sa nu aiba pretentii de fani "Simona, Simona !" si sa-si faca compenseze aceasta lipsa prin cotele de la Singapore sau pe unde se mizeaza ! De ieri, respect 0 din partea mea si halep trecuta la "diverse". Din pacate a intrat si ea in categoria de romanache smecheri care odata ajunsi bogati calca pe orice si sunt buricul pamantului si pentru acest motiv simplu pt mine nu va mai fi decat un nume pe o tabela de marcaj!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 Martie 2018, 21:02

Ma intreb daca tenismana asta nu castiga mai mult pariind pe infrangerile ei, decat din victorii...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează