SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep va fi cap de serie numărul 3 la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 14:48

Simona Halep, locul 3 WTA, este a treia favorită la cîştigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, care va debuta la începutul săptămînii viitoare.
În 2104, Halep a ajuns în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, fiind învinsă de rusoaica Maria Şarapova, în timp ce la Australian Open a fost eliminată în sferturi de finală de slovaca Dominika Cibulkova.

De asemenea, jucătoarea Sorana Cîrstea va fi cap de serie numărul 29 la Wimbledon.

Principala favorită a turneului de la Wimbledon este americanca Serena Williams, în timp ce cap de serie numărul 2 va fi chinezoaica Na Li.

Pe tabloul masculin, principalul favorit este sîrbul Novak Djokovici, locul 2 ATP, urmat de spaniolul Rafael Nadal, locul 1 ATP, şi de britanicul Andy Murray, locul 5 ATP şi deţinătorul trofeului.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer vor fi capi de serie numărul 11 în proba de dublu masculin.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
igelu
igelu  •  19 Iunie 2014, 13:11

Cam greu la Wimbledon pt. Simona, pentru ca sta destul de slab la capitolele dominante pe iarba: serviciul, voleul si slice-ul! Sper totusi sa ma insel si sa ajunga macar in sferturi, daca nu semifinale! Mai departe nu o prea vad la acest turneu.

rancidredneck
rancidredneck  •  19 Iunie 2014, 03:38
Postat de florin_videa pe 18 Iunie 2014, 16:22

retur vole? parca nu ai voie sa lovesti inainte atinga pamantul la primire/... poate servici vole?

mai pacalici ... TU stii ce e ala TENIS ???

rancidredneck
rancidredneck  •  19 Iunie 2014, 03:34
Postat de supersolo pe 19 Iunie 2014, 01:02

Daca accidentarea e serioasa ...nu o vad la Wimbledon ...iar daca ajunge ca prezenta nu o vad trecuta de turul 1 asa ar fi logic ....nu are timp sa se RECUPEREZE..si sa evolueze 100 /100....dar daca a fost o farsa....va fi pe tabloul principal...si va ajunge cred eu in sferturi sau semifinale ...acum sa vedem ...sa nu alergam iar cu sacul la pomul laudat....

Nu cred ca a fost o farsa dar ... nici o accidentare grava , cu ceva masaj si medicamente acceptate va fi pe piciore , dar pe IARBA nu e usor pt nimeni , esti aproape ca pe gheata la schimburile de directie ! ! !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close