SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

"Simona Halep va pierde meciul cu Sloane Stephens" » Anunţul îngrijorător al unui expert american

Foto: 10sballs.com
Foto: 10sballs.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 12:54

Simona Halep va juca joi dimineaţă, de la ora 2:00, în sferturile de finală ale turneului de la Miami împotriva lui Sloane Stephens, însă românca pare să plece cu şansa a doua.
Conform lui Petere Bodo, senior editor la Tennis MAgazine şi analist al postului ESPN, Simona nu va avea nici o şansă în meciul de joi cu americanca în vîrstă de 22 de ani.

"Simona a fost o jucătoare foarte puternică în ultimele luni. Sloane vine după o perioadă teribilă, dar are un plus de energie şi încredere. Îmi place cum joacă, cred că o poate ţine departe pe Simona. Îmi plac şansele lui Sloane, este o jucătoare mult mai bună în ultima vreme. Pariez că va cîştiga meciul", a anticipat Peter Bodo pentru ESPN.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (72)
marivass
marivass  •  01 Aprilie 2015, 23:30

bai bodo,sa ma cac in america matii

papai
papai  •  01 Aprilie 2015, 21:36

inainte de miami, un nene ( expertul celor care organizeaza turneul ) o dadea castigatoare pe Azarenka, cu Halep out inca dinnainte de optimi, si Serena in sferturi. altul ( tot expert ) o dadea iesita din turul 2, adica de la primul meci jucat. in loc sa isi puna intebari de genul : de ce sezonul trecut serena a facut doar un test antidoping, iar sharapova doua, in timp ce simona a fost testata la fiecare turneu, la roland garros chiar de doua ori. aflu de pe site-ul WTA ca Serena cantareste 70 de kilograme :)))) si Halep 59. sunt satul de experti astia care habar nu au pe ce lume traiesc ( sau traiesc in lumea lor )

turcescu
turcescu  •  01 Aprilie 2015, 20:17

CE SA MAI ZICA SI AMERICANII? CA SA SE UITE LUMEA LA MECI.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează