SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 6-3, 6-2

SIMONA HALEP // VIDEO Darren Cahill a fost lăsat cu gura căscată de Simona Halep » Reacție savuroasă a australianului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 09:32

Darren Cahill a fost impresionat de victoria obținută de Simona Halep (1 WTA) în fața Karolinei Pliskova (6 WTA), scor 6-3, 6-2.

 Nici lui Darren Cahill nu i-a venit să creadă la ce nivel a fost Simona Halep astăzi. La finalul celui de-al 7-lea game din primul set, al 4-lea câștigat consecutiv în fața Karolinei Pliskova, Cahill a părut vădit impresionat de revenirea elevei sale. 

Australianul a urmărit partida alături de mama Simonei Halep, o prezență mult mai exuberantă. 

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

2. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

3. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

4. Reverența supremă în fața lui Halep » Decizia luată de organizatorii turneului ei favorit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează