SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep visează la primul trofeu de Grand Slam: ”Simt că am o șansă la Roland Garros!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 19:06

Simona Halep se pregătește de startul celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului. Numărul 3 mondial a revenit la Paris, acolo unde anul trecut a ajuns pînă în finală.

”Vreau să joc la cel mai înalt nivel și să cîștig meciuri. Sînt convinsă însă că va fi foarte greu să fac asta. Toată lumea se motivează și dă totul la un Grand Slam. Sînt doar patru astfel de turnee pe an, așa că mă simt pregătită. Sînt încrezătoare. Simt că am o șansă aici, dar vedem ce se va întîmpla”, a spus Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului.

Românca spune că nu e apăsată de finala din 2014, cînd a fost învinsă de Maria Șarapova, 4-6, 7-6(5), 4-6: ”Nu mă gîndesc la ce s-a întîmplat anul trecut. Ce-a fost a fost. E un turneu nou, un obiectiv nou, alte meciuri. Trebuie să rămîn concentrată pe ce trebuie să fac acum. Normal, performanța de anul trecut îmi dă încredere că pot juca din nou bine aici. Trebuie să fiu sănătoasă, să încerc să fiu la 100% la startul turneului”.

”Am jucat multe meciuri de trei seturi în ultimele săptămîni. Am pierdut greu trei dintre ele. La început am fost dezamăgită, dar apoi m-am gîndit mai bine și am realizat că am fost foarte aproape și asta e important. Am învățat foarte multe din aceste meciuri. Simt că pot juca trei ore, poate chiar mai mult. E important să riști în unele momente, să joci ca și cum nu ai avea nimic de pierdut și să stai mereu concentrată. Acum știu ce trebuie să fac”
Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
peter76610
peter76610  •  23 Mai 2015, 14:31

Greu, când pierzi cu Alize Cornet, cu Wozniacki, cu Suarez Navarro, ne e greu sa mai credem dar sa speram totusi

titiduru22
titiduru22  •  23 Mai 2015, 04:13

Inaintea fiecarui turneu ea stie si simte,din pacate cam uita pe parcurs...

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Mai 2015, 01:31
Postat de bosfor pe 22 Mai 2015, 22:50

PENTRU STEFANSB ai avut mare noroc m.i.n.c.i.n.os.u.l.e ca nu am avut azi timp de tine . fratilor acest individ este un troll ieftin deci acest STEFANSB spune numai aberatii . este un frustrat fara margini ramas inca la calculelele lui malaele de cand il stiu numai calcule prohalep face si niciodata retineti NICIODATA nu s-a adeverit nici macar pe aproape nu a fost . intotdeauna rezultatrul a fost cu ceva rest dupa el . minti cu nerusinare . referitor la pariuri min. ci nosu.le habar nu ai ca noua lege a impozitarii pariurilor a intrat in vigoare la mult timp dupa disputarea jocului despre care vorbeam . esti intr-o totala eroare . la vremea respectiva orice pariu care depasea 600 ron era impozitat dupa alte criterii . faci calcule . faci socoteli si tot cu rest obtii rezultatul . ti-am zis ca esti habarnist . gasesti cate un copil care ca si tine habar nu are cu ce se mananca tenisul si-l faci sa zica cum doresti tu . esti un troll ieftin si usor de demontat . daca te contrazice cineva si vine cu argumente perfect adevarate te ascunzi . esti un l.a.s. cum te-am mai sfatuit alege geografia este o materie la fel de frumoasa si renunta la calcule . nu-s de nasul tau .

Mda, Stefan e troll ieftin si tu esti troll scump !!! :)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează