SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

Simona Halep vrea titlul la Bucureşti: "O să merg pînă la capăt!" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 20:16

Simona Halep a cîştigat primul meci la BRD Open, trecînd în turul I de Indy de Vroome, scor 6-0, 6-4. Principala favorită a turneului şi numărul 3 mondial a vorbit despre succesul de astăzi şi despre aşteptările de la acest turneu.
"A fost un meci dificil, pentru că vin de pe iarbă, dar mă bucur foarte mult pentru că am reuşit să cîştig. A fost o plăcere să joc alături de fanii mei, de acest public deosebit de numeros şi călduros cu mine, a fost o zi deosebită şi sper că şi mîine să fie la fel de multă lume", a spus Simona Halep la DigiSport.

...despre accidentare: "Din moment ce am cîştigat cred că mă simt destul de bine, sînt ok şi o să merg pînă la capăt la acest turneu!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
supersolo
supersolo  •  10 Iulie 2014, 02:27

declaratie cu 2 sensuri....poate finalul turneului ...nu coincide cu finalul ei..cred ca nu va risca sa faca o recidiva cu entorsa pentru premiul ala amarat si cele 280 pct puse in joc pentru castigatoarea turneului...va face asta NUMAI DACA se va simti foarte bine fizic ...daca nu.... sa vedeti ce rapid trage pe dreapta ...cu scuzele de rigoare ....viata de profesionist in tenis e grea ...dar daca ti-o mai faci si cu mana ta ...nu mai e prostie .....e masochism ...

alexv1993
alexv1993  •  10 Iulie 2014, 01:31

O sa reusesti :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează