SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona își anunță revenirea: "E un nou început! Am uitat primele două luni"

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 17:42

Simona Halep a avut un început de an dezamăgitor, însă spune că deja a uitat problemele cu care s-a confruntat în primele luni ale anului.

"Am uitat deja primele două luni! Este un nou început pentru mine această lună. Da, nu mi-e ușor să revin, e dificil să mă întorc pe teren și să joc meciuri, dar sunt aici pentru asta. M-am antrenat din greu și voi fi cu siguranță pregătită", a spus Simona Halep, potrivit Desert Sun.

Simona Halep se află în aceste zile în Statele Unite ale Americii unde se pregătește să joace la Indian Wells, turneu care a început astăzi.

"E frumos să fiu din nou aici. Atmosfera e plăcută aici. Sper să am parte doar de meciuri bune" Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1043484092369344
Toderaşcu Ioan  •  09 Martie 2016, 23:01

Iar face declarații optimiste! Eu nu mai cred, până nu văd. Foarte rar s-au adeverit spusele ei, de vreo 11 luni încoace... Ar fi bine să fie mai moderată în declarații, înaintea unui turneu. Altfel, ne face să avem așteptări mari și, în mod firesc, un eșec prematur va provoca o dezamăgire mult mai mare.

mobilajucarii
mobilajucarii  •  09 Martie 2016, 22:41

Daca s-a putut antrena din greu, inseamna ca e bine. Inseamna ca nu va mai trece mult si vor veni si rezultatele.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Martie 2016, 22:02

Ce m-as bucura sa ajunga in finala, sa le mai taie curentul la multi specialisti de "maidan" Hai Simona!. Buna , rea, e a noastra.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează