SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

Situația Arenelor BNR aproape s-a rezolvat! Terenurile vor fi cedate Guvernului: "Uite că se poate și fără bani!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 13:26

Președintele Comisiei Economice, Industriei și Serviciilor din Senat, Daniel Zamfir, a oferit o veste de zile mari! Acesta spune că a ajuns la un acord cu viceguvernatorul Eugen Nicolaescu și urmează ca Arenele din Parcul cu Platani să fie oferite Guvernului la schimb cu mai multe terenuri aparținând BNR.

"Uite că se poate şi fără bani! În urma audierilor de azi de la Comisia Economică a reprezentanţilor BNR, în frunte cu viceguvernatorul Eugen Nicolaescu, am stabilit să iniţiem rapid un proiect de lege de compensare a unor suprafeţe de teren care să permită BNR să cedeze terenurile de sport din Complexul Sportiv BNR, primind în schimb suprafeţele de teren pe care în acest moment există oricum nişte imobile aparţinând BNR.

Pe scurt, Guvernul nu dă niciun leu! Şi uite aşa, dl. Tudose, Mihai Tudose nu mai trebuie să arunce cu banii pe care oricum nu-i are! N-am cum să nu remarc apetitul extraordinar pe care îl au unii, când se văd în fruntea bucatelor, să risipeasca avuţia ţării! Nu cu mult timp în urmă, Ponta voia să-l cadoriseacă pe Băsescu cu o vilă la Snagov şi vreo trei hectare de pădure", a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.

35.000.000 €afirma Marius Dunca, Ministrul Tineretului și Sportului, că solicitase Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, pentru Arenele BNR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  19 Octombrie 2017, 01:10

Senatorul asta e mai prost ca Mos Gerila :)) Pai Tudose a spus ca nu da niciun ban pe terenul respectiv :)) Si uita o chestie, a vorbit cu viceguvernatorul, seful e altul :))) E ca si cum ai vorbi cu secretara sa te angajeze fara sa stie directorul :)))

deva1
deva1  •  18 Octombrie 2017, 15:28

Pentru ca cerut 35 milioane euro,mugur isarescu trebuie demis.Trebuia demis de mult timp ca *** fiind mana in mana cu FMI si Banca Mondiala si toate bancile Europene. Toate aceste in detrimentul natiunii romane si a Romanilor!de ce nimeni nu are curajul sa il de a jos odata?cred ca premierul Mihai Tudose il va da , caci oricum nu il inghite si nu inghite nici o banca....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Octombrie 2017, 15:08

Miroase a "schimb de terenuri" tip Gigi Becali - Babiuc....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează