SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Sorana Cîrstea a pierdut meciul cu Cibulkova » Românca s-a oprit în sferturile turneului de la Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 19:17

Sorana Cîrstea a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA de la Madrid, după ce a pierdut meciul cu Dominika Cibulkova, scor 6-4, 3-6, 3-6.

În primul set, Sorana a avut o evoluție foarte bună și a jucat sigur, controlând meciul și servind foarte bine. Românca a făcut un break, decisiv pentru câștigarea setului.

În al doiela set, cele două jucătoare au mers cap la cap până la scorul de 4-3, când Cibulokva a făcut break-ul decisiv și a reușit să câștige setul.

În setul trei, Cîrstea nu a mai putut ține pasul cu Cibulkova și a căzut pshic. Cibulkova s-a impus categoric, scor 6-3, și a câștigat meciul.

De săptămâna viitoare, Cîrstea va reveni în top 100 mondial, pentru prima dată din ianuarie 2015.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  06 Mai 2016, 10:10

Sorana ,nu fi suparata ,ai avut un parcurs fantastic ,slovaca de aceasta data nu putea fi invinsa ,cu toate ca ai facut tot ce tia stat in putinta ,poate cu mai multa incredere in fortele tale ,puteai sai pui probleme mai multe in decisiv . Nui nimic ,nu e un capat de tara ,mult noroc si sanatate in continuare.Ai scapat de ce era mai greu ,acum esti in prima suta .

catalynn
catalynn  •  06 Mai 2016, 08:20
Postat de alexpescaru pe 05 Mai 2016, 19:19

Nu se poate ! Pitica aia cracanata a luat ceva, ca prea debordeaza de energie ! Exact genul nesuferit, pitica, cracanata, indesata, care intimideaza doar prin aspect...

N-a luat nimic, asa e de cand o stiu si pt asta tin mereu cu ea, chiar daca acum 2 ani a scos-o pe Simona in semifinala de la AO. Are doar 1.61m si este ca o tiribomba, cum sa nu tin cu ea cand joaca cu namile gen Muguruza, Sarapova, Serena, Azarenka, Kvitova etc.?! Imi pare rau pt Sorana, insa sper ca acest parcurs sa nu fie o excepție si sa confirme la Roma si RG! A părut sa aibă iar probleme la umărul care a scos-o practic din circuit, sper sa nu fie nimic grav ...

1024732294243452
Ionel Pomian  •  06 Mai 2016, 08:02

Sorana a jucat foarte bine.Ma bucur mult pentru ea.Sper sa-si revina.Nu mai vorbesc de faptul ca e frumoasa ca o zana.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează