SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Sorana Cîrstea, eliminată în turul I la Roland Garros » A pierdut dramatic în trei seturi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 16:11

Sorana Cîrstea, locul 49 WTA, a fost eliminată în turul I la Roland Garros, după ce a pierdut contra Darieii Gavrilova, locul 25 WTA, scor 6-4, 6-7, 3-6.

Primul set a fost controlat de Sorana Cîrstea. Jucătoarea noastră a condus cu 3-0, dar a fost egalată. Sorana a condus cu 5-3, dar Gavrilova a făcut un break. La 5-4, Cîrstea a câștigat pe serviciul adversarei și a câștigat setul.

În setul doi, la 2-2, meciul a fost întrerupt de ploaie. După reluarea, Gavrilova a jucat mai bine, a făcut un break și a condus cu 5-4. Totuși, Cîrstea a avut o revenire de excepție și a trimis meciul în tie-break. Acolo Gavrilova a jucat mai bine, a fost agresivă și a controlat punctele, trimițând meciul în setul decisiv.

Cîrstea a început cu un break setul trei,  dar Gavrilova a revenit rapid. La 4-3, australianca a mai făcut un break și a servit cu succes pentru a câștiga meciul și pentru a se califica în turul II.

Alexandra Dulgheru și Mihaela Buzărnescu s-au calificat luni în turul II la Roland Garros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
mosvasile
mosvasile  •  30 Mai 2018, 09:49

@viomarmi22 Nu are nici o vina antrenorul!E greu sa lucrezi cu femei si mai ales cu femei care se cred vedete!Vedem cu totii cat de irascibile sunt in timpul meciurilor si cum arunca priviri ucigatoare si vorbe grele catre antrenori!Cred ca aceasta profesie-pe care Ion Tiriac,el insusi antrenor,o gasea cea mai inutila profesie-este la fel de periculoasa ca aceea de dresor de tigroaice sau de leoaice!Iar Sorana intr-o perioada-nu stiu daca era acelasi antrenor,sau unul Ionita-ii reprosa antrenorului ca ori de cate ori el ii face vreo observatie,ea "se crispeaza"!Poate ca lor le trebuie doar armasar antrenor!

viomarmi22
viomarmi22  •  30 Mai 2018, 09:34

Oare antrenorul ăla nu o învață pe madam Cârstea să nu mai târâie racheta pe jos ??? Fata asta vrea să lovească toate mingile plat, dacă se poate și bubuite, dar acest stil de joc este foarte riscant, cum de altfel s-a și văzut în multe meciuri când peste 50% din mingile returnate lovesc fileul !!! Dacă își va retușa aceste erori de lovire a mingii prea plat cu racheta târâtă la sol, are șanse să învingă multe adversare, dar până atunci atrenorul ăla Comănescu care mi se pare o glugă de coceni și nu observă această gravă eroare tehnică, pentru care eleva lui plătește tribut multe meciuri pierdute cu adversare mai slab cotate, trebuie să-i explice unde greșește decisiv, altfel nimic de reproșat, că Sorana are talent cu carul, poate mai mult ca Simona Halep !!!

107487296349251
Mihai Ducu  •  30 Mai 2018, 08:35

Nu stiu de ce s-a suparat cand a fost pusa "sa bata din palme" in Fed Cup la Cluj!! Doar pt.asa ceva si pt.poze deocheate e buna...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează