SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - CANADA

Sorana Cîrstea, la plecarea spre Cluj: "Nu stăm în Simona! România are noroc cu așa echipă, având în vedere că n-a făcut prea multe pentru noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 12:59

Echipa României de Fed Cup a plecat azi spre Cluj, acolo unde în acest weekend va juca împotriva Canadei, în Grupa II Mondială.

La decolare, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA și jucătoarea cel mai bine clasată din echipa de Fed Cup, a vorbit despre Simona Halep și a avut o declarație dură despre situația din sport.

"România nu stă în Simona. Poate să facă trei echipe de Fed Cup pentru că avem destule jucătoare. Trebuie să câştigăm cu echipa pe care o avem. Tenisul merge bine. Probabil ne tragem una pe alta. România are noroc cu o asemenea echipă, având în vedere că țara nu a făcut prea multe pentru noi , a declarat Sorana Cîrstea la TV Telekom Sport.

10-6este raportul victoriilor și al înfrângerilor Soranei Cîrstea la Fed Cup. A debutat în 2006

Irina Begu și Raluca Olaru au vorbit și ele despre meciul contra Canadei și despre absența Simonei Halep.

"Întotdeauna este greu atunci când nu este Simona în echipă. Noi încercăm să ne facem treaba și să ne câştigăm meciurile. România are multe jucătoare în Top 100. Putem alcătui o echipă foarte bună în weekend" , a spus Irina Begu.

"În general, fetele din România au avut rezultate foarte bune în ultimii ani. Bineînţeles că sunt şi mici fluctuaţii de formă, dar acestea sunt normale. Cred că avem o echipă foarte bună şi avem toate motivele să avem încredere în noi" , a declarat Raluca Olaru.

Din echipa de Fed Cup a României mai face parte și  Ana Bogdan, locul 86 WTA, convocată în locul Simonei Halep. 

  • Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport. Învingătoarea va evolua în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (56)
ray51
ray51  •  07 Februarie 2018, 09:00

Declaratie corecta.

735155023297792
Alex Neculai  •  06 Februarie 2018, 20:17
Postat de lapusneanul pe 06 Februarie 2018, 18:16

esti fecesebist ? faptul ca participa la aceasta competitie reprezentand romania , dupa parerea mea, o competitie de 2 lei, face chiar prea multe...buzarnescu si niculescu au REFUZAT convocarea...

Este vorba de modul in care au fost lansate. Toti lucram pentru bani.

735155023297792
Alex Neculai  •  06 Februarie 2018, 20:15

Nu avem ce comenta, meritul este al fetelor pe bani lor și pe talentul lor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează