SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Sorana Cîrstea este la pămînt! » A pierdut în calificări la New Haven!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 11:21

Dacă Simona Halep impresionează la fiecare turneu pe care îl dispută, nu acelaşi lucru se întîmplă cu Sorana Cîrstea. Aceasta continuă anul dezastruos, iar aseară a pierdut în calificări la New Haven.

După un an foarte slab, Sorana a ajuns pînă pe locul 80 WTA, iar la turneul de la New Haven a fost nevoită să joace calificări. Însă nici de calificări nu a putut să treacă, fiind eliminată aseară de Kaia Kanepi, scor 1-6, 7-6, 4-6.

[Vezi şi dialogul incredibil pe care l-a avut Sorana cu antrenorul său: "M-am înmuiat!"]

Şi Monica Niculescu a pierdut, iar singura jucătoare care se mai poate califica pe tabloul principal este Irina Begu.

Pe tabloul de la New Haven este deja Simona Halep, chiar favorita principală a competiţiei, ultimul turneu înainte de US Open.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  17 August 2014, 18:35

Incet, incet, dispare din fenomen...Nu-i place sa munceasca, in setul 3-daca ajunge acolo-este terminata. Pregatirea fizica precara, nu psihicul o saboteaza. Brinza buna, in burduf de...Pacat, ca fizic este, talent este, dar daca nu este motivatie, nimic nu este. Peste 2-3 ani se va spune:a fost un mare talent in tenis, a avut tot ce-i trebuie, dar nu a confirmat. Munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni!Ciao!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  17 August 2014, 14:40

Nu e la pamant, e la orizontala, pozitia misionarului, asta cred ca e necazul...

supersolo
supersolo  •  17 August 2014, 14:10

A omorat-o shoping-ul in America ....fata e globe trotter pana iese din prima suta de jucatoare...a omorat-o shoping-ul si viata de noapte din America...voi credeti ca se duce sa moara jucand pentru calificare? Cat de curand o veti vedea numai in turneele europene de ITF...e intr-o coborare inimaginabila...proasta nu e...talent are...antrenor de 2 lei dupa chipul si asemanarea ei.. viata de noapte si stilul de viata nesportiva din Bucuresti si aiurea...o vor duce la cosul de gunoi...care incepe sa se intrevada la orizont...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează