SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NURNBERG

Sorana Cîrstea, în semifinale la Nurnberg » Și-a luat revanșa după gesturile nesportive făcute ieri de adversară

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 15:53

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Nurnberg, după ce meciul ei a fost întrerupt miercuri seară în decisiv, din cauza întunericului. 

Românca, ocupanta locului 67 WTA, a trecut în trei seturi de Yulia Putințeva (28 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Partida a început miercuri, dar a fost întreruptă la 4-4 în decisiv din cauza întunericului, pentru că arena nu este prevăzută cu nocturnă.

Putințeva a fost criticată dur pentru comportamentul nesportiv după ce a încercat să tragă de timp, pentru a determina amânarea meciului. 

"A fost un meci interesant, în al treilea set toată lumea știe ce circ a făcut. Nu este despre mine, este despre a respecta sportul. Cred că cea mai bună răzbunare este că am câștigat astăzi", a declarat Sorana Cîrstea la finalul meciului.

În semifinalele turneului german, Cîrstea a pierdut înfruntarea cu Barbora Krejcikova (254 WTA), scor 4-6, 6-4, 0-6.

Sorana Cîrstea va juca și pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros! Află de aici cu cine se va confrunta românca!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
florisking
florisking  •  26 Mai 2017, 19:17
Postat de spotfan pe 26 Mai 2017, 18:06

incredibil cum poate sa piarda Sorana cu un nr 254 accidentat... Daca ar fi vorba de Simona cred ca toti hateri iar sari in cap! Asa macar are noroc ca nu intereseaza pe nimeni!

intereseaza sau nu , eu sunt de parere ca e aceeasi problema....pariurile!!sorana are sacii in caruta acum, bravo ei !!(o sa-i contabilizati banii la sf anului, sunt sigur ca o sa aiba cu ce trai si o sa-si plateasca si taxele catre stat)..:))

spotfan
spotfan  •  26 Mai 2017, 18:06

incredibil cum poate sa piarda Sorana cu un nr 254 accidentat... Daca ar fi vorba de Simona cred ca toti hateri iar sari in cap! Asa macar are noroc ca nu intereseaza pe nimeni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează