SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Sorana Cîrstea, învinsă clar în turul II de la Wuhan de revelația turneului

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 11:47

Sorana Cîrstea (46 WTA) a părăsit turneul Premier 5 de la Wuhan în turul secund, fiind învinsă de chinezoaica Qiang Wang (55 WTA).

Românca a pierdut categoric partida, scor 3-6, 3-6, după un meci care a durat 58 de minute.

Sorana nu a avut nicio șansă în fața jucătoarei din China, care i-a făcut româncei nu mai puțin de șapte break-uri pe toată durata partidei.

De atlfel, Wang, care în primul tur a învins-o pe campioana de la US Open, Sloane Stephens, a fost non-stop la conducere în meci.

Pentru prezența în turul secund la Wuhan, Sorana Cîrstea și-a asigurat 60 de puncte WTA și un cec în valoare de 13.790 de dolari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  26 Septembrie 2017, 22:58

Jucatoarea *** nu stie sau nu intelege ca tenisul e un sport cerebral. La tehnica e zeroooo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  26 Septembrie 2017, 14:20

Carstea a pierdut categoric,dar nu atat de categoric si rusinos ca Halep.Macar ea a castigat 2x3 gamuri,pe moent Halep a castigat doar 3 gamuri in cele doua seturi.Halep s-a facut de ras cu locul ei ocupat cu noroc.Locul ei nu este locul 1 sau 2 ci 15-20 WTA !! In acest an in afara de Madrid,turneul lui Tiriac,nu a facut nimic,si totusi datorita conjuncturilor si jocului rezultatelor a ramas pe 2 cu un noroc orb !Sper sa ajunga pe locul ei normal si logic,unde printre jucatoarele mediocre poate sa tine pasul pe locurile 15-20 !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează