SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Sorana Cîrstea, OUT de la Linz » Eliminată după ce a câștigat primul set

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 23:25

Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Linz, fiind învinsă de slovaca Magdalena Rybarikova. 

Românca a pierdut în trei seturi, scor 7-5, 2-6, 1-6, după un meci care a durat două ore și patru minute. 

Sorana a câștigat un prim set extrem de disputat, dar apoi nu a mai putut face față ritmului agresiv impus de Rybarikova, pierzând detașat seturile doi și trei. 

Mihaela Buzărnescu a rămas astfel singura jucătoare română aflată în competiția de la Linz. Ea va juca în semifinale sâmbătă, de la ora 15:00, împotriva Barborei Strycova (26 WTA), după ce azi a trecut de Belinda Bencic (DETALII, AICI)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
merace
merace  •  14 Octombrie 2017, 20:27

Sorana e in crestere de forma, a revenit in Top 40, cred ca va mai urca. Hai Sorana!

catalynn
catalynn  •  13 Octombrie 2017, 23:47

Si cand te gandesti ca jucatoare adevarate, foste sau actuale #1, gen Muguruza sau Halep au sters betoanele cu slovaca (joaca bine pe iarba, in rest e praf).... Dar deh, de unde nu e ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează