SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA RIO

Sorana Cîrstea revine în forță! Românca s-a calificat în semifinalele turneului de la Rio după ce și-a umilit adversara » Prima reacție a jucătoarei noastre

Foto: Guliver/GettyImage
Foto: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 09:43

Sorana Cîrstea continuă să aibă un început de an excelent, dovadă stă și rezultatul de azi-noapte, când românca s-a calificat în semifinalele turneului de la Rio.

Jucătoarea din România a trecut în sferturile de finală de muntenegreanca Danka Kovinic, locul 50 WTA și a treia favorită, scor 6-1, 6-2.

Sorana Cîrstea, locul 199 WTA, și-a asigurat până în acest moment un cec în valoare de 11.500 de dolari și 110 puncte în clasamentul WTA. Românca va juca astăzi în semifinale cu americanca Shelby Rogers, locul 131, cu care nu s-a mai întâlnit niciodată.

"Am fost accidentată un an și jumătate. E extrem de important pentru mine să rămân sănătoasă. După ce îți revii începi să realizezi cât de norocoasă ești atunci când poți juca fără să simți dureri și te poți bucura de tenis.

Va fi primul meci împotriva lui Shelby, din păcate nu o cunosc prea bine. Nici măcar nu ne-am antrenat vreodată împreuna. Va fi un meci dificil și voi încerca să fiu concentrată", a spus Carstea, potrivit WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  20 Februarie 2016, 23:16

Ce titlu mare, dar in semifinala m-am linistit, a fost un mare foc de paie. Am vazut semifinala cu Rogers: aceeasi Sorana fitoasa ca intotdeauna, joc de doi lei cu tva...

gizeh
gizeh  •  20 Februarie 2016, 22:52

Sorana a pierdut împotriva lui Shelby cu 4/6--4/6 și a urcat pe locul 153.

merace
merace  •  20 Februarie 2016, 22:14

cred ca expresia "si-a umilit adversara" isi are originea in jargonul mafiei din fotbal, aia care face si puscarie cand e prinsa. Dar presa sportive ar trebui sa isi educe redactorii sa vorbeasca mai omeneste...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează