SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Specialiştii în tenis din străinătate îi fac un portret grandios Simonei Halep: "E ca un sprinter graţios, tenace şi poate atinge supremaţia"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 16:05

Simona Halep e considerată de presa internaţională una dintre marile favorite să cîştige US Open. Site-ul tennisearth.com îi face un portret impresionant jucătoarei române şi lansează întrebarea : "Cît va mai dura pînă va deveni numărul 1?"
"Înzestrată cu un stil foarte agresiv, din spatele terenului, şi avînd-o drept model pe Justine Henin, are Simona Halep tot ce trebuie pentru a conduce topul WTA?

Recent cîştigătoare la Bucharest Open, jucătoarea născută la Constanţa e aproape de a deveni numărul 1 mondial. E înzestrată cu un corp atletic şi o tenacitate cum numai marile campioane pot avea. Capacitatea sa de efort în timpul unui meci poate fi egalată de cea a unui sprinter graţios lăsat liber. Are marele avantaj de a putea menţine un procentaj foarte redus de erori şi poate domina adversarele cu lovituri agresive date chiar şi din spatele terenului.

Cel mai bun lucru e că Simona are doar 22 de ani şi pentru ea urmează perioada în care poate juca cel mai bun tenis. Cu o încredere din ce în ce mai mare, Halep are şanse foarte mari de a se impune pentru prima dată într-un turneu de Grand Slam.

În orice caz, dacă poate menţine acest ritm, jucătoarea din România poate atinge supremaţia. Fani ai tenisului din toată lumea o văd pe Halep ca potenţială cîştigătoare a US Open", scriu cei de la Tennisearth.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
msr_ms
msr_ms  •  18 Iulie 2014, 21:25
Postat de bimbi79 pe 18 Iulie 2014, 15:43

dar este destul de semnificativ ca sharapova a batut-o in ultimile 2 infruntari (finale) pe care le0au disputat ? nu cu mult timp in urma, halep, a declarat ca nu crede ca va fi in stare s-o bata pe serena. probabil va veni aceiasi replica si in cazul sharapovei sau "balaurul" bochard

si ce are cu ...prefectura?cu sarapova s-a taiat la acea minge controversata in decisiv(greseala simonei ca nu a avut nervii tari cu teatrala aia).cat despre balaurul bouchard mentionat de tine.in optimi la IW parca era in primul set 5-0 pt.simona nu?ca a castigat in 3 seturi totusi a castigat halep.si nu uita un aspect: a dus primul set in tie-break cu toata entorsa ei(grea sau usoara)si-l putea castiga.despre setul 2 no comment.insa corect ar fi sa facem comparatii intre 2 sportive cand sunt ambele in plenitudinea fortelor fizice nu conjunctural.

darius011
darius011  •  18 Iulie 2014, 17:29
Postat de rsalexander pe 17 Iulie 2014, 19:57

Esti pe langa..

Bouchard , Li Na , Radwanska , Kvitova, Kerver, Jankovici , Ana Ivanovici , Penetta, Vinci , Sara Erani . Suarez Navaro , Safarova , Petkovici , Lisiski ,Wosnika , A Cornet,, M Keys pe toate le-a batut ....toate tinerele sperante + veteranele . Sa recunoastem ca S Wiliams are 2-0 dar s-a intalnit cu ea de 2 ori cand "era mica" in ghirimele iar singura cu care are probleme e intradevar doar Sharapova unica votchista ....dar sa nu uitam ca si cu ea a jucat de la egal la egal ultimele 2 partide ( la Madrid si RG ambele finale) . Cred ca Simona Halep ca si jucatoare de tenis ....sa joci cu ea schimb de mingi e infernala ...nu cred ca ii poate face cineva fata . Va castiga cu siguran

bimbi79
bimbi79  •  18 Iulie 2014, 15:43
Postat de msr_ms pe 18 Iulie 2014, 14:30

nesemnificativ!are doar 11 puncte avans in road to singapore fata de simona si anul nu s-a incheiat.11 puncte sunt un ecart astronomic?si cine a oferit premuil?un post tv.,nu vreun sau mai bine scris vreo entitate reprezentativa a tenisului feminin profesionist.

dar este destul de semnificativ ca sharapova a batut-o in ultimile 2 infruntari (finale) pe care le0au disputat ? nu cu mult timp in urma, halep, a declarat ca nu crede ca va fi in stare s-o bata pe serena. probabil va veni aceiasi replica si in cazul sharapovei sau "balaurul" bochard

Vezi toate comentariile (29)
Comentează