SPORTURI  »  TENIS  »  MECI CARITABIL

Spectacol total » Ion Ţiriac a fost antrenorul Simonei Halep şi al lui Ilie Năstase într-un meci caritabil

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 19:57

Simona Halep a jucat un meci caritabil alături de Ilie Năstase, după ce în urmă cu trei săptămîni omul de afaceri Dan Şucu a participat la o licitaţie la Balul Nataţiei unde a oferit 5.000 de euro pentru o partidă la dublu.

Românca şi fostul mare tenisman au jucat împotriva lui Dan Şucu, împotriva ministrului de finanţe, Sebastian Vlădescu şi împotriva fostului jucător de tenis Marius Comănescu.

Alături de numărul 3 WTA şi de Ilie Năstase a fost şi Ion Ţiriac, cel care l-a criticat în glumă pe fostul lider ATP de cîte ori a avut ocazia. Nici Simona Halep n-a scăpat de Ion Ţiriac, aceasta fiind tachinată ori de cîte ori greşea cîte o minge.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
robertco
robertco  •  14 Decembrie 2014, 09:39

Tiriac se baga cam mult in seama pe langa Simona. Nu ma uit la TV, am vazut o faza pe tv din AFI, nu stiu unde era. Trecea Simona pe langa T. si N. si Tiriac a prins-o de mana si a tras-o spre el. Si mai are pretentia ca e mare domn. Asta e gest de marlan. Cat o fi el de Tiriac, mi-e ca si-o ia de la machedoni in curand.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează