SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENORI

Sports Illustrated a analizat schimbarea din stafful Simonei Halep şi trage primele concluzii: "E clar că asta urmăreşte"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 15:01

Simona Halep a traversat un sezon formidabil terminînd anul pe locul 3, însă a renunţat la colaborarea cu Wim Fissette. Românca s-a despărţit de antrenorul beglian pe care l-a înlocuit cu Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt. 

Sports Illustrated a analizat schimbarea din stafful Simoeni şi a tras concluzii clare: "L-a luat pe Ioniţă care a antrenat-o pe Sorana în ultimul an. Cele două jucătoare au un stil total opus. Nu e nici o minge pe care Sorana nu ar vrea să o pleznească fără menajamente.

Angajarea lui Ioniţă şi Hogstedt, al doilea şi el un fan al jocului în forţă, denotă o dorinţă clară a Simonei Halep de a lucra mai mult pe faza ofensivă şi de a fi mai agresivă în joc", anunţă publicaţia americană.

Halep şi Hogstedt vor colabora în primele 3 turnee ale anului, Shenzen, Sydney şi Australian Open, iar dacă va avea rezultate bune, vor continua pînă la finalul anului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Noiembrie 2014, 08:30

Fissette este o certitudine,Ionita,..vom vedea. El nu a reusit sa o linisteasca pe Sorana,sa-i ordoneze jocul,de ce ar reusi cu Simona ? Fara sa fiu rautacios,cred ca ionita e sub belgiam,iar suedezul nu va sta mereu linga Simona. deci s-ar putea sa vedem o simona ceva mai slaba.

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Noiembrie 2014, 18:16
Postat de unico_biancorossi pe 25 Noiembrie 2014, 15:55

aha, mi-ati vazut portavionul preferat ? l-am uitat aseara la Ana Saray Cafe, pe Metalurgiei Str/... focoasele sunt in seif, nici un pericol, dar, totusi...)

da? crucisatorul meu nu a incaput in fosta garsoniera a lui dd de la otv de pe magheru, l-am parcat in gradina icoanei, capitan e un roman din seattle :)

secundul
secundul  •  25 Noiembrie 2014, 18:14

Acest Ionita nu este un antrenor rau, dar n-a demonstrat inca ca ar fi bun de o jucatoare de top 3 mondial.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează