SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Stop joc! Williams este de neoprit! Simona Halep a pierdut în două seturi în fața Serenei și a fost eliminată în sferturile de la Indian Wells

FOTO: Guliver/ GettyImages
FOTO: Guliver/ GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 06:35

Simona Halep, 24 de ani, locul 5 WTA, a fost eliminată de Serena Williams, 34 de ani, locul 1 WTA,  în sferturile turneului de la Indian Wells, după ce a pierdut în două seturi, scor 4-6, 3-6.

Forța loviturilor Serenei Williams a fost decisivă și a făcut diferența în momentele cheie. Halep a avut o evoluție inconstantă și a alternat momentele foarte bune, în care a avut lovituri excelente, cu momentele în care a greșit foarte mult, inexplicabil.

 

70 de minute
a durat meciul dintre Serena Williams și Simona Halep

Prima parte a fost una echilibrată, dar Halep nu a găsit cheia pentru a răspunde loviturilor Serenei și nu a putut dicta punctele. De-a lungul setului, Halep a reușit să îi ia Serenei două break-uri, dar a cedat de trei ori pe propriul serviciu, astfel permițându-i adversarei să câștige.

Setul doi s-a desfășurat după același scenariu. Halep nu a putut să facă față loviturilor năprasnice venite de la Serena, care a condus punctele și în acest set. La scorul de 3-2, Serena a făcut singurul break al meciului, suficient pentru a câștiga setul și meciul.

7-1este raportul meciurilor Serena - Halep, în favoarea americancei

În semfinale, Serena Williams se va duela cu Agnieszka Radwanska, care a trecut de Petra Kvitova. 

Simona Halep este câștigătoarea turneului din 2015 și va pierde 785 de puncte în clasamentul WTA. Totuși, Halep nu va pierde nicio poziție și va rămâne în continuare pe locul 5 WTA, cu 3.960 de puncte.

Vezi cum s-a desfășurat meciul:

GAME, SET ȘI MECI: Serena se impune categoric în acest game și își adjudecă meciul, fără să se întrebuințească prea tare.
Game Halep:
Serena Williams nu a forțat în acest game, iar Simona și-a putut câștiga liniștită acest game. Americanca va servi pentru a câștiga meciul.
Game Williams:
Americanca este la un game de câștigarea meciului, după un game în care a jucat din nou bine și nu i-a dat nicio șansă Simonei.
Break Williams:
Serena face primul break al acestui set și se disanțează în fruntea setului doi. Halep a avut 30-0, dar Serena a revenit, iar la minge de break pentru americancă, jucătoarea noastră a făcut dublă greșeală.
Game Williams:
Game la 0 câștigat de Serena. Americanca a venit la fileu, a accelerat și a pus presiune mare pe Simona. Halep nu poate să o joace pe forehand pe Serena, așa cum i-a cerut Cahill.
Game Halep:
Simona joacă foarte bine, deși face față cu greu loviturilor extrem de puternice venite din partea Serenei. Halep a fost mai curajoasă în acest game și a venit pentru prima dată la fileu
Game Williams:
Serena joacă sigur, calm și dictează punctele. Simona nu are forța necesară să răspundă loviturilor venite din partea americancei.
Game Halep:
Simona profită de greșelile neforțate ale adversarei. Williams a riscat pe serviciul lui Halep, dar a greșit, permițându-i Simonei să câștige game-ul.
Game Williams:
Serena începe fără greșeală acest game. Americanca își continuă jocul în forță, dictând ritmul punctelor.

A început setul doi! Serena a servit prima

 

SET WILLIAMS: Simona nu a reușit să mențină ritmul din ultimele game-uri și a făcut câteva greșeli importante. După ce a salvat două mingi de set, Halep nu a mai avut forța să o salveze și pe a treia, iar Williams trece în avantaj. 
Break Halep:
Din ce în ce mai bun jocul Simonei! Halep a pus presiune pe Serena și și-a recuperat break-ul, reușind câteva lovituri la care adversara ei nu a avut reacție
Game Halep:
Simona pune perfect în aplicare sfaturile lui Cahill și reușește să oprească seria adversarei. A fost un game bun pentru Halep, în care a reușit multe lovituri excelente
Game Williams:
Serena joacă cel mai bun tenis al ei. Americanca reușește trei ași în acest game și câștigă la 0. Simona l-a chemat pe Darren Cahill pentru a o sfătui. Antrenorul i-a transmis Simonei să joace mai mult pe forehand-ul Serenei și să joace mai mult în diagonală.
Break Williams: 
Simona nu reușește să îi pună dificultăți Serenei. Halep nu poate lungi punctele și nici nu o plimbă pe Williams pe teren, permițându-i acesteia să dicteze punctele și să își facă jocul obișnuit. Halep a salvat două mingi de break și a ratat șansa să închidă game-ul. Ambele jucătoare au făcut multe greșeli neforțate, dar Serena are mai multe puncte direct câștigătoare
Game Williams: 
Americanca și-a îmbunătățit vizibil jocul. În acest game a servit din nou eficient și puternic, iar Simona nu a putut returna periculos mingea venită de la adversară.
Break Williams: 
Serena și-a regăsit precizia loviturilor și grație forței sale a reușit să pună presiune pe Simona. După patru game-uri, scorul este din nou egal
Break Halep: 
Simona a reușit în acest game să returneze foarte bine și a profitat de erorile neforțate făcute de Serena. Halep face break și trece în avantaj după un start bun, în care evoluează cu mult calm
Game Halep: 
Simona a făcut două greșeli neforțate în debutul game-ului, încercând să accelereze ritmul, dar până la urmă a reușit să lungească punctele, a alergat-o pe Serena și a câștigat primul game în care a servit
Game Williams:
Serena începe în forță acest meci, așa cum era de așteptat. Americanca a servit puternic, a venit o dată la fileu, și și-a adjudecat primul game la 0.

Începe primul set! Serena a servit prima

update 05:05

Cele două jucătoare au intrat pe teren și se încălzezc. Meciul va începe în curând.

 
Indian Wells Quarterfinals

Grab your popcorn, you don't want to miss this one!Serena Williams vs Simona Halep at BNP Paribas Open Quarterfinals!Watch Live--> http://wtatenn.is/0g0drD

Posted by WTA on Wednesday, March 16, 2016

 

update 04:50

Novak Djokovici se impune după o oră în fața lui Feliciano Lope, scor 6-3, 6-3. În cel mai scurt timp ca începe meciul Simonei Halep.

 
UPDATE 03:40

A început meciul Novak Djokovici - Feliciano Lopez. După această partidă va începe duelul dintre Simona Halep și Serena Williams.

update 03:25

Meciul Nadal - Zverev s-a încheiat, scor 6-7, 6-0, 7-5. Pe terenul central va începe meciul Djokovici - Lopez, urmat de meciul Simonei Halep.

update 02:15

Meciul Nadal - Zverev a intrat în setul decisiv, iar partida Williams - Halep va începe în jurul ore 05:00.

update 00:00

Meciul Serena - Williams - Simona Halep se va disputa pe terenul central, după partidele Rafael Nadal - Alexander Zverev și Novak Djokovici - Feliciano Lopez.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
cris4co
cris4co  •  17 Martie 2016, 16:33
Postat de antiziaristi pe 17 Martie 2016, 08:58

Ba esti nebun?cine esti tu? ca nu am auzit de tine..?vorbesti cu asa o lejeritate!!!

ba esti prost? nu vorbesc cu lejeritate...m-am saturat de Serena,tu nu vezi ce aere a-si da ? Sarapova s-a dus...sa se duca si ... da mai repede. Io sunt cel mai tare...

1019297641496668
Marian Popescu  •  17 Martie 2016, 13:30

Buna ziua ! meciul mi-a last o impresie ca Serena se afla la un meci de antrenament si nicidecum la unul cu pana mai ieri locul doi mondial....A castigat aparent fara sa depuna un efort fizic deosebit nici transpirata parca nu era si ce este mai important foarte calma si stapana pe sine ..A "plimbat-o" pe Simona dintr-un colt in altul al terenului unde a vrut ea si a surprins-o cu mingile care luau o alta traiectorie decat ar fi crezut Simona .... iar faptul ca a venit la fileu si nu odata, induce sentimentul ca poate prin fizicul ei sa acopere si sa inchida toate unghiurile unei posibile traiectorii ale mingii...In concluzie Simona va scapa de Serena cand aceasta se va retrage altfel va fi o vesnica invinsa ....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Martie 2016, 10:15

Bvo Simona, atat s-a putut azi. Sferturi de finala este o performanta buna.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează