SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Surpriza de la Roma! Puștii s-au făcut mari: Djokovici a fost învins în finală de un tânăr de 20 de ani

Alexander Zverev, tânărul câștigător al unui turneu Masters 1000 // FOTO Reuters
Alexander Zverev, tânărul câștigător al unui turneu Masters 1000 // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

Alexander Zverev, 20 de ani, a câștigat ieri turneul Masters de la Roma, după ce l-a învins pe Novak Djokovici cu 6-4, 6-3.

De ani buni se discută ce urmează în tenis după ce Federer, Nadal, Djokovici și Murray se vor retrage. Turneul de la Roma a oferit câteva idei.

Mai întâi, Dominic Thiem a trecut de Rafael Nadal în sferturi de finală, iar ieri germanul Alexander Zverev l-a învins în finală pe Novak Djokovici cu 6-4, 6-3.

Un Nole care părea că s-a regăsit, după ce îl învinsese categoric sâmbătă pe austriacul Thiem. Însă ezitările, greșelile și starea cu care Djokovici se luptă de aproape un an au reapărut în partida de ieri. O partidă pe care tânărul german a jucat-o perfect, sârbul neavând nicio șansă de break în toată întâlnirea.

Trofeul acesta mai vine la pachet cu ceva: de luni, Zverev va fi numărul zece mondial, un salt de zece poziții. Cât despre Novak, el caută în continuare soluții.

Poate că le va găsi alături de noul său antrenor consilier pe care l-a anunțat ieri: nimeni altul decât fostul lider mondial Andre Agassi.

4trofee are în palmares Alexander Zverev, Sankt Petersburg în 2016 și Montpellier, Munchen și Roma în 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close