SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Surpriză de proporții! Irina Begu a semnat cu un nou club! Va fi colegă cu Monica Niculescu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 15:52

Irina Begu, care este ocupanta locului 29 WTA, a fost legitimată la clubul CSM București. Va fi colegă cu Monica Niculescu, cea care i-a fost colegă de dublu în mai multe rânduri și care ocupă locul 38 WTA.

"Sunt mândră că mă alătur unui proiect atât de puternic. Când m-a sunat domnul Alin Petrache să vin la CSM Bucureşti, nu am stat prea mult pe gânduri.

Cu atât mai mult cu cât urma să fiu colegă cu Monica Niculescu, cu care am jucat de atâtea ori împreună.

Poate că acum vom face dublu mai des, iar ca pereche cred că am putea ajunge între primele 10 din lume”, a declarat Irina Begu, pentru site-ul clubului.

Pentru a semna cu CSM București, Irina Begu a renunţat la Olimpia Bucureşti, unde a fost legitimată până acum. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
207398786321437
Teodoru Carapetru  •  07 Decembrie 2016, 09:03

AR fi f bine sa faca mereu echipa la dublu! Cred ca ar fi chiar in primele 8!

tivireli
tivireli  •  06 Decembrie 2016, 18:52

Este clar ca se spala bani. Numai escrocherii si aranjamente. Fetele astea vor sa aiba si ele dosar ca Gica Popescu? Nu stiu in ce se baga. Profita de ele interlopii din Bucuresti

tivireli
tivireli  •  06 Decembrie 2016, 18:49

Oare de ce are nevoie CSM Bucuresti de Begu si Monica, daca nu exista in Romania decat un turneu pe echipe intr-un an? Si la care sigur nici nu vor participa? dar oare ele au semnat asa gratis? Sau se scot bani pentru ambele parti din bugetul clubului?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează