SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Surprize la turneul de la Dubai » Două jucătoare de top 10 au fost eliminate! Halep scapă de o adversară dificilă

Belinda Bencic // FOTO: Reuters
Belinda Bencic // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 09:52

În această săptămână se dispută turneul de la Dubai, dotat cu premii în valoare de 1.700.000 de euro.

A doua zi a turneului a dus mari surprize, după ce Belinda Bencici și Roberta Vinci au fost eliminate.

Bencic, locul 9 WTA, era a cincea favorită a turneului, dar a cedat în fața Jelenei Jankovici, locul 20 WTA. Elvețianca a pierdut după un meci de două ore și jumătate, scor 6-4, 5-7, 4-6.

Roberta Vinci, locul 13 WTA, era a noua favorită a competiției și a pierdut meciul cu Yaroslava Șvedova, locul 82 WTA. Italianca a fost învinsă în trei seturi, scor 0-6, 6-4, 3-6, după un meci de aproape două ore.

Astăzi va intra în turneu și Simona Halep, deținătoarea trofeului. Românca este principala favorită și joacă direct în turul doi, cu Ana Ivanovici. Meciul Halep - Ivanovici se va disputa azi, nu mai devreme ora 17:00, ora României. Partida va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Bencic și Halep se aflau pe aceeași parte de tablou și se puteau duela în semifinale. Românca o putea întâlni pe Vinci doar în finală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  17 Februarie 2016, 19:58

Problema ,este daca trece Halep de Ivanovic......

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Februarie 2016, 14:44
Postat de alexmirona pe 17 Februarie 2016, 12:31

Chestia asta ca "a scapat de doua adversare dificile" e relativa. La Australian Open a avut in primul tur o jucatoare "no name" si ce-a facut?!? Parerea mea este ca nu trece de "sferturi" (daca nu cumva o elimina in "optimi" Ivanovici!!). Cred ca a venit vremea (daca vrea sa mai insemne ceva in tenis) sa lase scuzele cu "coasta bolnava" (sic), fitele si aerele de vedeta neinteleasa si sa se apuce serios de treaba!Parerea mea este ca, pentru Halep, cuvantul de ordine trebuie sa fie: MODESTIE!

bati campii, doar in mintea voastra e fitoasa .....

817570691657743
Oana Miulescu  •  17 Februarie 2016, 14:41

Daca e eliminata Bencic nu inseamna ca va castiga Simona turneul...trebuie sa castige primul meci intai si dupa aceea mai vb. Hai Simona,concentreaza-te,bafta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează