SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Tablou de coşmar pentru Simona Halep, sfert incredibil între Nadal și Djokovici! 5 lucruri de știut după tragerea la sorți de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 13:30

Azi s-a tras tabloul principal de la Roland Garros, iar Simona Halep are motive de îngrijorare. Românca  va avea parte de un traseu foarte dificil încă din turul 3, cînd ar putea da peste franțuzoaica Alize Cornet, cea care a eliminat-o încă din turul 1 la Madrid. 

5 lucruri de știut după tragerea la sorţi de la Roland Garros

√   Simona Halep e pe aceeaşi jumătate de tablou cu Maria Şarapova, iar cele două se pot întîlni în semifinale. Oricum, tabloul jucătoarei noastre este unul foarte greu. Dacă favoritele vor cîştiga, Simona ar putea da în turul 3 de Alize Cornet, de Agnieszka Radwanska în turul 4, iar în sferturi ar putea da peste Ana Ivanovici. 

 √ Şocul turului I de pe tabloul feminin este Sloane Stephens - Venus Williams. Tot în turul 1, Maria Şarapova dă peste Kaia Kanepi, locul 49 WTA. 

Victoria Azarenka şi Serena Williams s-ar putea întîlni în turul 3, în ceea ce poate fi una dintre cele mai interesante întîlniri de pe zgura din Paris

Novak Djokovici şi Rafael Nadal se pot întîlni în sferturile de finală, iar Andy Murray e pe aceeaşi jumătate şi poate da peste cîştigătorul dintre cei doi în semifinale. Drum liber pentru Federer, care îi are doar pe Wawrinka și pe Berdych de partea sa.

√  Cum ar arăta tabloul sferturilor dacă favoriţii se impun: 

Novak Djokovici - Rafael Nadal
Andy Murray - David Ferrer
Tomas Berdych - Kei Nishikori
Roger Federer - Stanislas Wawrinka

Cum ar arăta tabloul sferturilor dacă favoritele se impun:

Serena Williams - Caroline Wozniacki
Eugenie Bouchard - Petra Kvitova
Ana Ivanovici - Simona Halep
Maria Şarapova - Suarez Navarro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
brotberuf
brotberuf  •  23 Mai 2015, 01:49
Postat de adi_stelistul pe 22 Mai 2015, 18:21

Ar putea sa joace inca din turul 2 cu un "cosmar" al sau: Lucic-Baroni, cea care a invins-o la US Open. Daca trece de Cornet si Radwanska cred ca in sferturi va da mai degraba de Makarova, decat de Ivanovici. Sarboaica a jucat in ultimii 7 ani doar de 2 ori in sferturi de finala in turnee GS. Oricum e mult pana departe.

Adi, ce cosmar ? :) E 0-1 la H2H. Si Simona 2.0 (eu zic 3.0) nu pierde niciodata de doua ori consecutiv la aceeasi jucatoare (Serena si Masha nu se pun, ele sunt intrun alt univers, inca).

1434508300185444
Ana-Maria Lupea  •  23 Mai 2015, 00:34

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator + conexiune internet - cunostinte minime PC - rabdare si seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu contract legal. Program part-time. Important: nu cereti detalii pe facebook. Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bosfor
bosfor  •  22 Mai 2015, 22:49
Postat de stefansb pe 22 Mai 2015, 18:59

eu sper sa joace cu ivanovic in sferturi. sa putem rade copios de eugen :))

ai avut mare noroc m.i.n.c.i.n.os.u.l.e ca nu am avut azi timp de tine . fratilor acest individ este un troll ieftin deci acest STEFANSB spune numai aberatii . este un frustrat fara margini ramas inca la calculelele lui malaele de cand il stiu numai calcule prohalep face si niciodata retineti NICIODATA nu s-a adeverit nici macar pe aproape nu a fost . intotdeauna rezultatrul a fost cu ceva rest dupa el . minti cu nerusinare . referitor la pariuri min. ci nosu.le habar nu ai ca noua lege a impozitarii pariurilor a intrat in vigoare la mult timp dupa disputarea jocului despre care vorbeam . esti intr-o totala eroare . la vremea respectiva orice pariu care depasea 600 ron era impozitat dupa alte criterii . faci calcule . faci socoteli si tot cu rest obtii rezultatul . ti-am zis ca esti habarnist . gasesti cate un copil care ca si tine habar nu are cu ce se mananca tenisul si-l faci sa zica cum doresti tu . esti un troll ieftin si usor de demontat . daca te contrazice cineva si vine cu argumente perfect adevarate te ascunzi . esti un l.a.s. cum te-am mai sfatuit alege geografia este o materie la fel de frumoasa si renunta la calcule . nu-s de nasul tau .

Vezi toate comentariile (39)
Comentează