SPORTURI  »  TENIS  »  TABLOU

Tablou infernal pentru românce la Indian Wells! Duel șoc pentru Halep în sferturi

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 09:43

Simona Halep a câștigat turneul de la Indian Wells anul trecut, iar în acest an va avea o misiune foarte dificilă. Ocupanta locului 5 WTA ar putea avea un duel șoc în sferturile de finală, cu Serena Williams. Nici Irina Begu n-a fost prea norocoasă.

Cum Simona nu va juca în primul tur, românca va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Vania King (SUA) și o jucătoare din calificări.

Irina Begu va juca tot împotriva unei sportive venite din calificări, însă în turul 2 va da peste Serena Williams.

Celelalte două românce care vor fi la Indian Wells (Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru) sunt pe aceeași jumătate de tablou. Prima va juca împotriva câștiătoarei dintre Galina Voskoboeva (Kazahstan) și Heather Watson (Marea Britanie).

Dulgheru o va da peste o jucătoare venită din calificări, iar dacă va trece mai departe o va întâlni pe Madison Keys.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Martie 2016, 02:53

Titlu specific unui pseudoredactor gps. E un turneu tipic de WTA Premier Mandatory unde joaca cele mai bune tenismene din lume. Anul trecut acest turneu "infernal" a fost castigat de Simona Halep. Oare redactorul stie ce inseamna " WTA Premier Mandatory"? Hai Simona! Indiferent de rezultate.

1603234493286660
Ion Ionescu  •  08 Martie 2016, 18:38

Mai GAZETARI atotstiutori, ce infernal ? E turneu,nu ? Ce voiati sa joace inte ele si gata ? Titlu, bani ? La munca,taica, LA MUNCA ! Prin valoare, apoi si prin noroc ! Hai succes !

1603234493286660
Ion Ionescu  •  08 Martie 2016, 18:35

In veci nu mai ajunge in sferturi ! Ea acuma returneaza punctele luate printre degete ( de la turnee fara participare selecta ) !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează