SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP A PIERDUT FINALA RG CU OSTAPENKO 6-4, 4-6, 3-6

Tatăl lui Halep a vorbit despre momentul-cheie al finalei cu Ostapenko: "Simona s-a temut de victorie"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 21:22

Tatăl Simonei Halep, Stere, a vorbit despre înfrângerea suferită de româncă în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6, în finala Roland Garros. 

Tatăl jucătoarei susține că Simona s-a temut de victorie în momentul în care a avut avantaj 3-0 în setul al doilea și șansa de a duce scorul la 4-0.

"Am pierdut o luptă, nu războiul. A fost un meci foarte frumos, dar puţină neşansă acolo, la 3-0, i-a fost puţină frică de victorie şi deodată se întoarce toată ingineria.

Ostapenko e o fată tânără, care nu a avut nicio reţinere, pentru ea a fost totul ok, a ajuns aici foarte tânără şi bravo ei, a avut un curaj extraordinar!

În unele momente, Simona trebuia să aibă mai mult curaj. Trebuie să acceptăm înfrângerile, ăsta-i sportul. Simona şi când pierde câştigă", a spus Stere Halep pentru ProTV.

"Mulţumesc tuturor românilor care au fost alături de Simona. Chiar dacă i-a dezamăgit astăzi, cu siguranţă îşi va reveni şi va face o mare bucurie tenisului românesc" Stere Halep, la ProTV

Vezi și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dan76cj
dan76cj  •  11 Iunie 2017, 11:53

Asta cu frica de victorie nu am mai auzit-o inca.... I-a fost frica si de loviturile castigatoare de aceea a avut doar 8 intr-un meci de 3 seturi impotriva numarului 47 mondial. Ostapenko trebuie sa ii multumeasca Simonei, a facut-o mare!

tihi
tihi  •  11 Iunie 2017, 09:57

Daca sa temut de victorie (victorie de care a stat foarte departe) de ce a intrat pe teren...trebuia sa renunte, eventual se scuza,ca este accidentata si gata! Cel putin nu ar fi fost umilita de o tinara stea al tenisului mondial !

tihi
tihi  •  11 Iunie 2017, 09:54

De care victorie s-a temut tatal ei ??? Halep este o jucatoare mediocra,mult sub locul ei ocupat in WTA !!! Trebuia sa iasa deja in sferturi cand Svitolina a avut minge de meci in al doilea set !!! A avut Halep un noroc orb acolo si astfel a ajuns in finala nemeritat!! Jucatoarele bune castiga si grand slamuri ! Cate are Halep ?? Niciuna!! Daca esti considerata cea mai buna jucatoare din Romania nu inseamna ca esti buna si pe plan mondial !! Locul ei este cam pe locurile 10-20 WTA momentan, dar in cadere libera !!! Tenisul modern este jucat de alte jucatoare : Cibulkova,Laura Sigemund,Ostapenko, Svitolina,Johanna Konta,Wozniacki,jucatoare care practica un joc cerebral si nu una de rutina si monotona .La un joc bun,este nevoie si de un psihic echilibrat !! Cele doua componente se completeaza reciproc,si aduc si succesele asteptate !! Sa nu faceti loterie nici preziceri in tenis!! Grand slamuri se castiga de regula prin joc si nu cu noroc,cu asteptari si pe pariuri !! Una este sa vrei si alta este sa poti castiga un grand slam !! Viitorul tenisului este in racheta jucatoarelor tinere,si nu a celor care se apun !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează