SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Tatăl lui Halep: "Simona a suferit o mică intervenţie chirurgicală înaintea turneului de la Miami"

Simona Halep, foto: GSP
Simona Halep, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 12:10

Simona Halep a ajuns în semifinale la Indian Wells şi de luni a urcat pe cea bună poziţie din carieră, locul 5 WTA. A depăşit-o astfel şi pe Irina Spîrlea şi a devenit jucătoarea română cu cea mai bună clasare din toate timpurile.

Jucătoarea noastră a avut însă o problemă medicală după primul turneu american şi a luat decizia să realizeze o uşoară intervenţie chirurgicală înainte de competiţia de la Miami.

Chiar tatăl sportivei, Stere Halep, a explicat că s-a operat pentru o unghie încarnată: "Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie chirurgicală, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea", a spus Stere Halep în Ziarul Ring.

Halep se pregăteşte să joace mîine în turul secund de la Miami împotriva australiencei Casey DellAcqua. Nu se cunoaşte încă programul partidelor de mîine, dar primele meciuri încep la ora 17:00.

Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/sport/233167/2014/Tatal-Simonei-Halep-face-portretul-VIITORULUI-GINERE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
nucu43
nucu43  •  21 Martie 2014, 10:58

Haide Simona, poti castiga un turneu Premier. Multa bafta. Romania este alaturi de tine!!!

flaviulucianr
flaviulucianr  •  21 Martie 2014, 03:18
Postat de glorie pe 20 Martie 2014, 13:54

Imi place comentariul tau!

multumesc frumos, si mie imi plac comentariile tale am spus exact ce simt.... o indragesc enorm pe fetita asta atat de scumpa, ea e campioana noastra HAI SIMONA!

georgetown
georgetown  •  21 Martie 2014, 01:06
Postat de radu.de.la.faru pe 20 Martie 2014, 20:03

ce ar fi sa se faca si la noi un turneu DE ASEMENEA ANVERGURA ...n-ar incapea spectatorii la ARENA BNR daca ar juca SIMONA HALEP !!! :))

Am fost anul trecut acolo si asa turneu de calibru (nume, infrastructura, organizate, dimensiune a turneului, totala implicare) nu vei vedea vreodata la noi. O spun cu regret.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează