SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Tatăl Simonei a spus tot despre relația dintre Halep și bărbatul cu care și-a petrecut ultima vacanță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 09:16

În finalul anului 2017, Simona Halep a fost surprinsă de paparazzi într-o vacanță în Portofino, Italia.

Bărbatul la brațul căruia era Simona Halep este Radu Marian Barbu, fost jucător de tenis, dar fără rezultate notabile. Tătal Simonei Halep, Stere Halep, a explicat că acel bărbat este doar prietenul jucătoarei de tenis, nu iubitul ei.

"Mereu, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Simona este un copil normal. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie. Vorbim doar de o prietenie și nimic altceva!

Acest lucru este deranjant pentru Simona, dar şi pentru familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate", a spus Stere Halep pentru SpyNews.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Ianuarie 2018, 20:52

Sigur ca da, sunt colegi de gradinita si se joaca de-a mama si de-a tata...

mishu_74
mishu_74  •  31 Ianuarie 2018, 17:16
Postat de mal. pe 31 Ianuarie 2018, 13:06

Cred că fiecare familie are dreptul să traăiască după propriile sale reguli (în limita respectării celorlalți membri ai societății), după propriile reguli și tradiții ale neamului și după orice alte considerente care-i privesc pe ei personal. Dacă în tradiția și regula neamului ei, tatăl decide cine este alesul, fiți siguri că așa va fi, indiferent de sfaturile specialiștilor din pagina asta! Ce deștepți apar acum și cum se bagă în vorbă față de o persoană de care nu auziseră acum 5 ani!

cred ca e timpul sa se destepte cei care traiesc dupa reguli si traditii care dateaza din epoca primitiva. in fond , alea sunt ok doar pt cei ce n-au creier sa gandeasca pt ei. iar cuiva care a iesit si a vazut atatea societati si atatea drepturi, nu mai poti sa-i impui sa se intoarca in vremea comunei primitive, oricat ai vrea sa respecti anumite cutume.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Ianuarie 2018, 17:13

Acum nu-i inteleg nici pe unii si nici pe altii! La 26 de ani este aberant sa nu ai un prieten si o relatie intima stabila. Ar fi nefiresc sa fie altfel. Cat despre tatal Simonei, acesta trebuie sa inteleaga ca Simona nu poate fi numai "fata tatii", ci va fi si iubita unui barbat. Banuiesc ca Simona nu are numai relatii pasagere.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează