SPORTURI  »  TENIS  »  ACȚIUNE CARITABILĂ

Tecău, ambasador UNICEF la Bacău: ”Regret că nu am știut cât de mulți copii trăiesc în sărăcie”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Horia a intrat recent în echipa UNICEF şi, atunci când poate, încearcă să aducă alinare copiilor prin diverse acţiuni.

Acum câteva zile jucătorul de tenis a fost într-o comună din judeţul Bacău, unde a descoperit povestile unor familii cu mai multe probleme.

"A fost o zi care o să-mi rămână în suflet.  Am întâlnit copii frumoși, cu potențial, care au șansa unei vieți mai bune atâta timp cât noi, cei din orașe mari sau mici, adesea cu vieți agitate, ne facem puțin timp să îi ascultăm. În același timp, mă întorc acasă și cu un regret: că nu am știut până acum cât de mulți copii din România trăiesc în sărăcie", a spus Tecău la finalul acțiunii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nechitoimihai
nechitoimihai  •  08 Aprilie 2017, 10:08

Bravo Horia,frumos ! Sper insa ca tu sa faci ceva sa indrepti lucrurile,cat poti,cu puterea ta,nu sa faci asta doar in goana dupa publicitate. Succes !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează