SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Tecău reacționează după incidentele în care a fost implicat Năstase: "Eu nu mă simt așa"

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 23:08

Prezent la Constanţa, Horia Tecău a comentat incidentele în care a fost implicat fostul mare tenismen Ilie Năstase, la meciul cu Marea Britanie de la Constanţa, din cadrul FED Cup.

Atunci, căpitanul nejucător al echipei României a fost evacuat din arenă, după ce i-a insultat pe arbitri, dar şi pe căpitanul nejucător al oaspetelor, Anne Keothavong, şi pe tenismena Johanna Konta.

“Incidentul a escaladat mult, s-au spus acolo nişte lucruri care nu ar fi trebuit să fie spuse. Domnul Ilie Năstase este efervescent şi a avut tot timpul glume şi unele comentarii.

Nu este o surpriză, însă poate că este mai bine să limităm aceste declaraţii în conferinţele de presă. Cu toţii ştim că este o legendă, un mare sportiv al României, nu este un om rău şi nu a avut nicio intenţie de a răni pe cineva cu acele declaraţii.

S-au spus însă nişte lucruri care nu trebuie spuse în nicio circumstanţă şi trebuie să mergem mai departe cu tot ceea ce s-a întâmplat. Noi ne desfăşurăm în continuare activitatea în mod normal.

Ştiu că s-a spus în acel weekend că suntem defavorizaţi şi ne simţim mici. Eu nu mă simt mic nicăieri, ba chiar mă simt confortabil aşa cum sunt şi nu am nici această mentalitate şi nici această atitudine. În acelaşi timp, trebuie să răspundem pentru ceea ce spunem şi facem, iar când se întrece măsura, să ne cerem scuze”, a spus Horia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
timm
timm  •  03 Mai 2017, 08:12
Postat de titiduru22 pe 03 Mai 2017, 02:49

Ia-l acasa !

Ai vazut Tecau a pierdut ocazia sa injure capitalistii, sorosistii si multinationalelesi ceva jucatori de tenis? Ia masuri, ca altfel Tecau o sa vorbeasca civilizat si diplomat toata viata. Asa nu se mai poate.

titiduru22
titiduru22  •  03 Mai 2017, 02:49
Postat de catalynn pe 03 Mai 2017, 02:02

Respect Horia!

Ia-l acasa !

catalynn
catalynn  •  03 Mai 2017, 02:02

Respect Horia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează