SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Tecău şi Rojer au ratat calificarea în turul al treilea de la Roland Garros!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 16:59

Horia Tecău şi Jean Julien-Rojer au fost învinşi de perechea formată din Pablo Cuevas și Marcel Granollers, 7-5, 4-6, 3-6, în turul al doilea al probei de dublu de la Roland Garros.

Meciul a durat două ore şi patru minute. Pentru accederea în cel de-al doilea tur, Tecău și Rojer vor primi 19.000 de euro și 90 de puncte ATP. 

Horia Tecău va juca alături de Simona Halep, în proba de bublu mixt, împotriva perechii Yj. Chan/M. Mirnyi, cuplu aflat pe locul 7 în clasamentul mondial. Meciul va începe în jurul orei 17:30.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
taunul.
taunul.  •  27 Mai 2016, 18:20

Mergea nu a cotizat unde trebuie sa scriem si noi 2 randuri ca el s-a calificat in turul 3.

pekeler
pekeler  •  27 Mai 2016, 17:41

Cred ca la "bublu" mixt va fi altfel :)))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează