SPORTURI  »  TENIS  »  ATP PARIS

Tecău și Rojer s-au calificat în semifinale la Paris după o victorie entuziasmantă în fața fraților Bryan » Cu cine se duelează mai departe

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 18:49

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat astăzi în semifinalele Mastersului de la Paris, după victoria în minimum de seturi obținută în fața lui Mike și Bob Bryan.

Perechea româno-olandeză s-a impus cu 6-1, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și patru minute.

În semifinale, cei doi vor da peste perechea ce va ieși învingătoare din duelul Henri Kontinen / John Peers - Ivan Dodig / Marcel Granollers. 

Pentru calificarea în semifinale, cuplul româno-olandez și-a asigurat 360 de puncte ATP și un cec în valoare de 62.360 de euro. 

Tecău și Rojer, proaspeții câștigători de la US Open, sunt calificați la Turneul Campionilor de la Londra, competiție care va începe pe 12 noiembrie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magura
magura  •  04 Noiembrie 2017, 11:56

Trist, dar ADEVARAT!! HAI RAPID!

dtdr
dtdr  •  03 Noiembrie 2017, 19:56

Felicitari Horia si Roger. Sunteti printre putinii care ridicati Romania, o tara minunata. Din pacate cei care ar trebui s--o ridice o FURA SI O VAND !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează