SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Tensiuni în echipa de Fed Cup! O jucătoare reacționează dur după numirea lui Năstase: "Este ciudată și suspectă! Să vă spun ce am simțit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 11:36

Sorana Cîrstea a comentat decizia Federației Române de Tenis de a-l numi pe Ilie Năstase căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup, despre care a spus că i se pare ciudată.

"Mi s-a părut puțin ciudată și suspectă decizia. Am citit declarația dânsului după ce s-a aflat și mi s-a părut că nu vrea să fie aici. Este un pic ciudat din toate punctele de vedere, mai ales că echipa a mers incredibil cu Alina (n.r. Alina Tecșor-Cercel, antrenorul echipei).

Lucrurile mergeau foarte bine. Nu am înțeles, dar toată lumea știe că avem respect pentru domnul Năstase. Vom vedea cum vor funcționa lucrurile. Eu cred că atât timp că Alina e antrenor, acolo în spate, lucrurile vor merge bine", a spus Cîrstea la Dolce Sport.

"Am spus din prima da, am lipsit din peisaj o perioadă de timp. Îmi face plăcere să pot ajuta, deși antrenorii știu mai bine ce au de făcut. Eu doar stau pe scaun să le susțin moral și din când in când mă voi mai certa cu un arbitru. Simona mi-a dat mesaj să mă felicite și m-a invitat la ziua ei" Ilie Năstase la Dolce Sport, pe 20 octombrie

Primul meci al lui Ilie Năstase în calitate de căpitan-nejucător va fi România - Belgia, din turul I al Grupei II Mondiale, care se va disputa în februarie 2017.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  29 Octombrie 2016, 21:10

In sfarsit o reactie fireasca si de bun simt. Da, este si ciudat si suspect ! Ma indoiesc ca Ilie Nastase va lua decizii acolo. Si atunci, cine le va lua ?! Si pe cine va antrena Alina Tecsor, când fiecare jucatoare vine cu antrenorul sau. Dar daca stau si ma gândesc ca Teo Cercel nu mai este pe langa Simona Halep, parca era de asteptat sa dispara si antrenoarea Alina Tecsor-Cercel de pe unde umbla Simona Halep...

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Octombrie 2016, 17:30
Postat de de_pe_tarnave pe 29 Octombrie 2016, 12:41

Costumul de care zici e o bascalie la adresa MAPN-ului.

Lasa povestile. Imbracat in felul acela ,cu plete ,seamana cu un dictator din America de Sud. Nici dintr-aia nu mai sunt . I-au ras americanii pe toti. Asta face pe clownul ,rade lumea de el si de voi , suporterii fanatici.

nebraska
nebraska  •  29 Octombrie 2016, 12:44
Postat de de_pe_tarnave pe 29 Octombrie 2016, 12:41

Costumul de care zici e o bascalie la adresa MAPN-ului.

Adaptezi varianta favorabila tie...adevarul e ca e mandru de tresele alea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close