SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Tensiuni la Fed Cup înainte de meciul decisiv cu Marea Britanie » Colegele nu o vor în echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 12:27

Echipa de Fed Cup a României se pregătește pentru meciul cu Marea Britanie, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială II, din aprilie.

Căpitanul nejucător, Ilie Năstase, și antrenorul Alina Tecșor ar dori să convoace cinci jucătoare pentru acest meci.

Pe lângă Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Irina Begu, ar urma să fie convocată și Patricia Țig, iar asta ar fi creat tensiuni la echipă, potrivit ziare.com.

Sursa citată scrie că cele patru jucătoare nu o agreează pe Țig pentru că ar fi refuzat să joace în meciul de dublu cu Belgia, 2-3, spunând că este accidentată. Ulterior, după o săptămână, Țig a jucat la turneul de la Dubai, spre nemulțumirea colegelor.

Un alt motiv ar fi legat de bani. Dacă sunt convocate cinci jucătoare, suma primită de fiecare tenismenă din partea Federației, pentru acest meci, ar fi mai mică.

  • Meciul România - Marea Britanie se joacă în weekendul 22 - 23 aprilie la Mamaia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
argus
argus  •  24 Martie 2017, 16:24

"...cele patru jucatoare nu o agreeaza pe Pig pentru ca ar fi refuzat sa joace în meciul de dublu cu Belgia, 2-3, spunând ca este accidentata. Ulterior, dupa o saptamâna, Pig a jucat la turneul de la Dubai, spre nemultumirea colegelor...Un alt motiv ar fi legat de bani. Daca sunt convocate cinci jucatoare, suma primita de fiecare tenismena din partea Federa?iei, pentru acest meci, ar fi mai mica...". Daca "sursa" (GSP/23 martie a.c) este credibila, "fetele" dau dovada ori de prostie ori de lacomie ori, si de una si de alta! I. prostie, din mai multe motive: -Belgia castigase meciul, inaintea partidei de dublu iar partida de dublu (fara Tig) a fost castigata de Carstea-Niculescu, lipsa lui Tig dovedindu-se a fi "fara efect"! Daca vor sa faca "comentarii", poate s-ar gandi la faptul ca Sorana a jucat la dublu, desi, abandonase meciul cu Flipkens cu o zi inainte, FIIND NEVOIE DE DOAR O ZI PENTRU RECUPERARE! Atunci, DECE OARE Patricia Tig nu putea sa se refaca intr-o saptamana si sa participe la turneul din Dubai? II. lacomie! Chiar asa! Va este atata de "foame" fetelor? Asa sa fie? Pana la urma, chiar vreti sa aveti o echipa in care CEA MAI BUNA sa intre pe teren sau, important este sa fiti "la imparteala"? Daca va uitati la rzultatele din ultimele turnee, o sa vedeti ca Tig este, cel putin, "peste" Niculescu! Concluzia? Daca motivele invocate sunt reale, "quartetul" s-a facut de ras,

brandremist
brandremist  •  23 Martie 2017, 15:37

Mi-e greu cred că ar putea să se certe din cauza banilor. Ele câștigă individual mult mai mult decât și-ar permite Federația să le plătească. Și asta doar din tenis, că mai au și diverși sponsori.

onduku
onduku  •  23 Martie 2017, 15:19

Pai normal ca nu-i convin nasoasei Niculescu sau penibilei Begu, fata aia e in forma si castiga meciuri. Fara Simona Halep sunteti 0! De la ea primiti bani de fapt.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează