SPORTURI  »  TENIS  »  ARESTĂRI

VIDEO Tiger Woods, Ionuț Bâlbă, Rooney și Pancu » "Isprava" lui Ilie Năstase nu e singulară » Alți 10 sportivi prinși băuți la volan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 11:18

Ilie Năstase, fostul lider mondial din ATP, a fost protagonistul unui scandal uriaș în această dimineață în Capitală. "Nasty" a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan, a fost încătușat și dus la Poliție. În replică, fostul tenismen a amenințat că va merge la CEDO și va cere despăgubiri uriașe.

Tensiunea a atins cote imense pe Șoseaua Nordului din București. Imediat după ce a refuzat să se supună aparatului alcooltest, Năstase, care era recidivist, a fost încătușat și dus la Poliție. Conform declarațiilor acestuia, ar fi fost pus la pământ brutal, iar cătușele i-ar fi provocat răni la mâini.

GSP.ro prezintă cazurile altor sportivi prinși sub influența băuturilor alcoolice la volan

1. Tiger Woods

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost arestat în noaptea de 29 mai 2017, în apropiere de reşedinţa sa din Jupiter, Florida, pentru că condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ulterior, acesta a fost eliberat. Imaginile făcute publice au fost de-a dreptul șocante, Tiger Woods fiind surprins când încerca din răsputeri să se țină pe picioare, sub privirile polțistilor care intenționau să-l interogheze.

2. Daniel Pancu

Fostul jucător al Rapidului a fost în mijlocul unui scandal asemănător în urmă cu mai mulți ani. Prins băut la volan, după ce consumase un litru de vin, Pancu a fost chiar condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare. Incidentul a avut loc în luna decembrie 2008, în Iaşi, când un echipaj de poliţie l-a oprit pe fotbalist pentru că intrase pe o stradă unde accesul era interzis.

3. Dorin Semeghin

Supranumit "Spaima sticlelor de vin", Dorin Semeghin s-a urcat băut la volan în anul 2004, ba chiar a provocat un accident, făcându-și mașina praf după ce a lovit un refugiu de tramvai. Mai mult, Semeghin a ales să părăsească locul accidentului.

4. Bogdan Stelea

Fostul portar al primei reprezenative a comis-o la rândul său, în 2005, când a fost oprit de poliție și prins cu o alcoolemie de 0,23 la mie. "Stelică" a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile.

5. Darron Gibson

În luna martie a acestui an, Darron Gibson, irlandezul celor de la Sunderland, a fost oprit de poliție după ce a provocat un accident auto grav, lovind mai multe mașini care erau parcate regulamentar. Evident, Gibson se afla într-o stare avansată de ebrietate, iar polițiștii britanici au dispus arestarea imediată a acestuia.

Veștile proaste nu s-au oprit însă aici pentru fotbalist: Sunderland, clubul la care era legitimat, i-a reziliat contractul.

6. Adrian Iencsi

Și Adrian Iencsi, fostul fundaș al Rapidului, a recurs la gestul inconștient de a se urca băut la volan. Episodul s-a petrecut în 2013. Iencsi a încercat ințial să fugă, ignorând semnalul polițiștilor, însă a fost prins ulterior.

7. Wayne Rooney

În prezent la Everton, fostul vârf legendar al lui United a fost prins băut la volan toamna trecută. Acesta a fost oprit în trafic și dus la poliție. În final, a rămas fără permis timp de doi ani, având de ispășit și 100 de ore de muncă în folosul comunității.

8. Ionuț Bâlbă

Vă mai aduceți aminte de Ionuț Bâlbă? Polițiștii ieșeni își aduc cu siguranță aminte de el după ce l-au prins de mai multe ori băut la volan. În 2008, Bâlbă a fost oprit, dar a refuzat să-i fie luate probe, fiind dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Fotbalistul era dublu-recidivst, după ce în 2007 rămăsăse fără permis din cauza alcoolului, iar la doar câteva luni polițiștii îl depistaseră conducând fără permis.

9. Roberto Firmino

Sâmbătă va juca în finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, dar puțini își mai amintesc că și-a petrecut Ajunul Crăciunului din 2016 în spatele gratiilor. Brazilianul a fost prins de polițiștii englezi sub influența băuturiloe alcoolice și arestat pe loc.

10. Cristi Tănase

"Dodel" a comis-o și el, în 2012, când a fost prins băut în Pitești, orașul natal. De parcă asta nu era de ajuns, Tănase avea în acel moment permisul suspendat și s-a ales cu dosar penal. 

Citește și: Ilie Năstase a comis-o din nou! Dosar penal după ce a fost prins băut la volan » A fost dus încătușat la Poliție: "N-am fost umilit așa niciodată!"

 
10 sportivi prinși băuți la volan

Tiger Woods, Ionuț Bâlbă, Rooney și Pancu » "Isprava" lui Ilie Năstase nu e singulară Alți 10 sportivi prinși băuți la volan: https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/tiger-woods-ionut-balba-rooney-si-pancu-isprava-lui-ilie-nastase-nu-e-singulara-alti-10-sportivi-prinsi-bauti-la-volan-540323.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 25 Mai 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
taxipilnie
taxipilnie  •  25 Mai 2018, 15:00
Postat de magic4ever pe 25 Mai 2018, 13:20

"Și Adrian Iencsi, fostul portar al Rapidului" ....Adrian Iencsi a fost fundas central, nu portar:))))

au modificat si mai bine acum : Și Adrian Iencsi, fostul fundașul al Rapidului :)))

magic4ever
magic4ever  •  25 Mai 2018, 13:20

"Și Adrian Iencsi, fostul portar al Rapidului" ....Adrian Iencsi a fost fundas central, nu portar:))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează