SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Țiriac crede în șansele Simonei Halep de la US Open: "E atît de talentată încît francezii i-au ghicit din prima naționalitatea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 17:13

Fostul tenisman Ion Ţiriac e foarte încrezător în șansele Simonei Halep de la ultimul mare turneu de Grand Slam al anului, US Open.

"Două săptămîni sînt foarte lungi. La Simona Halep mai e şi o treabă emoţională. Ea din păcate e româncă şi din fericire e tot româncă, pentru că atîta talent are încît francezii de la început au spus că e româncă și nu i-au dat altă naționalitate, cum mai făceau.

La băieţi aş spune că ăla care consumă în prima săptămînă mai puţină benzină ajunge departe într-un turneu, dar la fete sînt aceleaşi 3, 4, 5 jucătoare şi Simona face parte dintre ele. Deci are o şansă.

Dacă ea nu a jucat două luni şi a ajuns în două finale una după alta, înseamnă că acum, după săptămîna asta, poate ajunge la top de formă", a declarat Ţiriac.

Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită, o va întîlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  28 August 2015, 23:05
Postat de catalynn pe 28 August 2015, 20:39

Ce am spus atunci ramane valabil si acum, NU sunt fan Halep, si eram absolut ingetosat de felul in care GSP se intreceau in adulatii la adresa ei, in timp ce declara sus si tare ca ea nu datoreaza nimanui nimic, iar obligatiile la Mercedes si Tiriac sunt mai importnante decat saracia de Nationala si FedCup. Intre timp insa, dupa ce a vazut ca fara fani oricat ar aplauda Ionita nu prea are success, a luat o pauza, si si-a cerut scuze indirect spunand ca nu se pune problema sa nu vina la meciurile cu Cehia si sa faca tot posibilul sa ia 2 puncte, si a multumit fanilor de fiecare data pe unde a fost. Nimeni nu e perfect, toti facem greseli deci cred ca I se poate trece cu vederea greseala din primavara. Tenisul este unul dintre sporturile mele preferate, ca si sahul de exemplu, insa pana sa apara Simona Halep care sa il aduca iar in centrul atentiei nu prea existau articole pe aici la care sa poti comenta. Inainte urmaream turneele ATP pt ca acolo se joaca la alt nivel, mult peste ce joaca fetele, si chair daca sunt de acord ca primii 25 ar trebuie sa o bata pe Serena, restul pana la 200 cred ca s-ar intrebuinta foarte serios, sau ar lua bataie. Nici chiar pt primii 2 nu cred ca ar fi chiar floare la ureche sa o bata, personal as plati PPV ca sa vad un astfel de meci!

Simona a avut in permanenta suporterii langa ea!Inainte de turneul din Germania,un sondaj romanesc,facut public online,arata ca 70% sunt de acord cu decizia Simonei,in privinta programului ales! Cand ai timp,urmareste meciurile Simonei in primele 6 luni si ai sa constati ca ea este apreciata de suporteri,mai ales de cei care traiesc in strainatate!Doar pe aici (online) se gasesc unii care o jignesc,din motive numai de ei stiute!Bine,majoritatea cred ca au fost scapti din mana cand erau mici,altfel nu poti sa-ti explici !Ca doar nu le-a furat,Simona, painea de la gura... In alta ordine de idei,diferenta intre Serena si oricare dintre primii 200 jucatori din A.T.P. este,ENORMA!Intrebarea,normala ar fi daca Serena,reuseste sa castige un set?Un meci intre ea si unul dintre ei este inutil!

starcraft
starcraft  •  28 August 2015, 22:22

Halepoaica za best !

jalabert
jalabert  •  28 August 2015, 21:26

dar oare la serena ce nationaliate ii dau? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează