SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Țiriac drăcuie și dezvăluie ultimul dialog cu Halep » Nu i-a ascultat sfatul: "Fato, pune-te la punct cu problema asta!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 18:44

Ion Țiriac s-a arătat surprins de decizia și prestația Simonei Halep în meciul cu Cehia (2-3) și a dezvăluit că a sfătuit-o să-și rezolve problemele medicale mai întîi. 

"Performanța de la Cluj este mult mai bună decît mă așteptam eu. Hai, mă fraților, dați-o dracului! Cum să cîștigi după 4 zile de antrenament?! Mie îmi trebuiau 35 de ore doar pentru o lovitură.

Se duce la Cluj cu 4 zile de antrenament. Le-am zis «Mă, voi sînteți serioși? Cum să te duci cu 4 zile de antrenament?». Ea îmi spune că nu, că «Domnu' Țiriac, vreau și eu să joc la Fed...». Ce să mai zic? I-am spus: «Fato, pune-te la punct cu problema asta și apoi joacă!«. Ea a zis că poate se operează mai tîrziu. Acum nu mai poate că are puncte de apărat", a spus Țiriac la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
sexilian
sexilian  •  12 Februarie 2016, 14:21

Sperante pentru viitor dela 25 in jos

sakamoto
sakamoto  •  12 Februarie 2016, 10:33

Am avut, avem si vom avea un fotbal corupt, murdar, de toata rusinea. Politicul-Dinamo-intervine brutal, Gigi cel cumparator-Bricheta si Iorgu, sint coruptii dinsului-Kooperativa si arbitrii imbogatiti peste masura, in urma arbitrajelor nesimtite. Fotbal juvenil inexistent, asa ca nici o speranta de mai bine. Cum DNA-ul adopta pozitia strutzului, singura speranta pt a avea un fotbal curat...numai FBI!

10202789258531585
Ulise Sender  •  12 Februarie 2016, 10:02

Nicio jucatoare nu trebuie sa indeplineasca un barem pentru a juca la Olimpiada ... trebuie ca "sportivii sa fie ELIGIBILI pentru a praticipa la Olimpiada" ... iar in cazul ei eligibilitatea era asigurata pentru ca cerintele federatie/asociatiiei/comitetul olimpic erau indeplinite

Vezi toate comentariile (14)
Comentează