SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

Țiriac e criticat dur pentru ofensiva din ultima vreme: "A căzut în capcană, nu trebuia să declanșeze acest circ! A făcut afirmaţii antiromâneşti"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 22:38

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, l-a criticat pe Ion Țiriac pentru faptul că a cerut public ca Arenele BNR să ajungă în patrimoniul Primăriei Capitalei.

"Isărescu (n.r. guvernatorul BNR) și Țiriac se cunosc bine, încă de înainte de '89. Ambii sunt faimoşi, inclusiv peste hotare, unul în domeniul financiar-bancar, celălalt în lumea sportului. Nu trebuia să se ajungă la acest circ. Diferenţa specifică dintre cei doi este că, înainte de 1989, Mugur Isărescu îndeplinea sarcini pentru statul român, în timp ce domnului Ţiriac i se cereau sarcini pentru stat.

Ion Ţiriac a fost un sportiv destul de mare, nu un gigant. Despre performanţele sale în business, în care l-a ajutat şi statul român, nu are rost sa vorbim. Dar felul smucit de a administra o relaţie cu BNR nu e corect", a declarat Gușă la Realitatea TV.

"Şi când a mutat turneul la Budapesta a făcut afirmaţii antiromâneşti. A fost un lucru care nu a fost văzut bine de către românii domnului Țiriac, care l-au ajutat într-un fel să-şi facă avere. Orban l-a primit cu braţele deschise, desigur. Nu am o relaţie contondentă cu niciunul, dar miza BNR nu trebuia jucată pe scenă, nici într-un mod conflictual. Dacă se poate vorbi de un simbol al României, acesta este azi Halep, ieri Ilie Năstase. Cu el şi cu Halep se poate discuta despre viitorul Arenelor BNR"
Cozmin Gușă, președinte FR Judo, pentru sursa citată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1020873924658402
Pirvu Constantin  •  12 Octombrie 2017, 11:58

In ceia ce priveste problema arenei progresu E BINE sa devina utila si accesibla practicari sportului.Sa se renunte la exclusivitatea BNR-uli care a transformato in paragina.

109097349745292
Cici Demedici  •  12 Octombrie 2017, 11:41

cit desre gushe ce sa spun. prins cu mitza in sac dupa ce a tradat psd-eul pentru basescu care nu i-a trebuit mult sa-l miroasa. partid in paralel cind a vazut ca nu a pus mina pe SRI pentru ca era o mare conspiratie. avea sa iasa la iveala pe cind "Mihaela dragostea mea" iesea presedinte si era apoi santajat cu acea caseta sex cu brickell ar fi fost debarcat si la putere ghici cine venea? voiculescu ce era seful senatului . condusi din spate de tradatorii patriciu si vintu plus umflatul de catalin voicu ce ar fi preluat MAI.-ul . Guse scria presa ca este intretinut de latura forte a comunistilor rusi. Mai mult nu stiu dar stiu ca nu-mi place si apare asa ca partizanul care se ascunde in munti cind nu-l cauta nimeni. repet Tiarac este un alte homuncul lipsit de scrupule pe cara banul l-a facut destept si frumos si barbat si sigur pe el. Asa lucreaza diavolul de cele mai multe ori sa le dea impresia ca nu exista. Dumnezeul din Tiriac nu exista. El merge pe ideea Thalyon-ului anume dinte pentru dinte si ochi pentru ochi. O lume vazuta de acest om in felul asta va conduce la multi orbi si stirbi. Cind ma gindesc ca are placa parca incep sa cred ca deja este in jocul asta absurd.

109097349745292
Cici Demedici  •  12 Octombrie 2017, 11:36

ce bine este cind se cearta toata zdrentele. unul cu bani facuti cu ajutor de la altii cacre au venit la putre. si cu grade date si de ala si de astia si-a luat mina de pe dinamo dar are colectii de masini si plateste impozite pe un pamint aiurea. a facut vile de lux sau penthousuri prin barasov darimind fabrica de tractoare. un semidoct fara educatie plus om de nimic asa cum il face fiul lui ion gh. maurer cel ce l-a ajutat pe asta pe cind era ***. facut "cioban" de fostele neveste nu lasa loc de intors cind il vede cu buna stiinta pe nastase ca este ca un *** ce nu stie decit sa injure sa dea capete in gura facaturii de rusine cu care traieste comportindu--se ca un ***. in loc de scuze l-a pus pe jar facind scandaluri si nu stiu ce apeluri ca deh omul are bani. a avut bani si ca sa scoata toate evidentele din dosarul acefalului de fi-sau in procesul cocaina fiind implicati multi. chiar puscariabiul sandu cu a lui fica *** *** ca sa o scoata din tara. deh cei care au bani au legea de partea lor. imi este sila de acest urs cu pretentii care poatea la fel ca si nastase sau iordanescu uniforme de de generali luate pe puncte aducind un prejudiciu acestei uniforme pentru care sint oameni ai armatei care au muncit la greu. colectie de masini si un fel de " mi se rupis" fata de un popor care il desconsidera. nu vrea politica pentru ca habar nu are de nimic. ar face bine sa ne lase cu arogantele lui cu needucatia. far

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează