SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Țiriac și Djokovici au ajuns la un acord » Sârbul a luat decizia aseară

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 09:51

Novak Djokovici s-a hotărât să nu mai boicoteze turneul organizat de Ion Țiriac la Madrid și vrea ca din acest an să participe.

Cel mai bun jucător de tenis din lume dorește să fie prezent la turneul de anul acesta de la Madrid, după ce în ultimele două ediții a absentat, anunță Live Tennis.

Oboseala a fost principalul motiv pe care Djokovici l-a invocat atunci când a refuzat participarea la turneul lui Țiriac. Astfel, omul de afaceri român l-a criticat în mai multe rânduri pe liderul ATP.

29 aprilie
este data la care va debuta turneul de la Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  26 Februarie 2016, 19:59

cat de penibili puteti fi. Si cum a facut Djokovic, l-a sunat pe mustacea si i-a zis ca a hotarat sa nu-i mai boicoteze turneul? Si mustacea l-a felicitat si i-a dat vreun cadou? Asa prezentati lucrurile de parca ar avea ceva unul cu celalalt. Pe Djoko l-au huiduit spectatorii acu 3 ani la un meci acolo si el a decis ca nu mai merge. Si cu asta basta. Ce naiba trebuie sa prezentati o amarata de stire de parca ar fi sfarsitul lumii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează