SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Tot mai sus! » Simona Halep bifează prima finală din 2014, după victoria cu Agnieszka Radwanska, numărul 4 mondial!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 20:19

Simona Halep a învins-o astăzi pe Agnieszka Radwanska, scor 7-5, 6-2, calificîndu-se în finala turneului de la Doha.

Numărul 10 mondial, Simona va juca mîine, de la ora 17:00, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO în prima finală din 2014 şi cea de-a zecea din carieră. Pînă în momentul de faţă a cîştigat şase, toate anul trecut.

Românca a început ceva mai greu meciul, cedînd de două ori pe propriul serviciu. La 5-2 pentru Radwanska, Simona a cerut intervenţia medicului după ce a resimţit dureri la glezna dreapta. A revenit tare din spate, cîştigînd nu mai puţin de 8 game-uri consecutive. Poloneza a încercat să revină şi a reuşit să obţină două break-uri, dar Simona a revenit de fiecare dată, impunîndu-se cu 7-5, 6-2.

Halep trecuse deja de o jucătoare din Top 10 la Doha, învingînd-o în sferturi pe Sara Errani, numărul 7 mondial, scor 6-2, 6-0. În ultimul act, Simona o va întîlni pe Angelique Kerber, numărul 9 în lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (464)
rosudirect
rosudirect  •  16 Februarie 2014, 11:28
Postat de plischi pe 16 Februarie 2014, 05:46

aseara ne-a aratat ca romancele stiu sa faca fatza si la distractie - asa cum a fost partida cu errani - dar si atunci cand este vorba de pus osul. fiindca poloneza este totusi un alt aluat. cel mai mult mi-a placut finalul setului doi, cand aveam impresia ca ii cedeaza propriile servicii, pentru ca sa-i ia break-uri ca si cum s-ar distra. poate ma insel, dar asta asa am simtit in acele momente. diseara intalneste un pachet de muschi. sper sa o poata duce in spate, desi kerber pare sa cantareasca peste optzeci de kilograme. as fi preferat o finala cu jankovic, dar de ce sa nu ne trecem pe raboj o noua victima?!

Nu cred ca ii ceda serviciile dar faptul ca a facut rebreak de fiecare data a doborat-o psihic pe Radwnska.Acelasi lucru a patit si Kerber in meciul cu Jankovic cand la un moment dat a bufnit-o plansul. Norocul ei a fost ca sarboaica a facut greseli si a reusit in cele din urma sa castige. La Simona totul e sa nu cada psihic ,sa o tina pe nemtoaica sub presiune constant si cred ca va reusi HAI SIMONA !!!!!!!

killerforever
killerforever  •  16 Februarie 2014, 08:36
Postat de foarteaspru pe 16 Februarie 2014, 05:48

Daca astazi noua marioneta a fratilor becali dadea un o basina(scuzati-mi expresia)era BREAKING NEWS pe prima pagina.Dar oare acesta campioana a noastra nu merita astazi sa fie pe prima pagina ca BREAKING NEWS toata ziua?Oare nu merita sa ii dam mai multa atentie?La ce mama draq domeniu Romania in momentul asta este in primele 10 tari din lume?Probabil la furaciuni si prostie.RESPECT SIMONA HALEP.

Eu zic sa nu mai murdarim paginile tenisului (si asa putine) cu numele lor. Sa pastram aici doar comentarii civilizate despre tenis. Multumesc!

killerforever
killerforever  •  16 Februarie 2014, 08:34
Postat de adytza22 pe 16 Februarie 2014, 07:52

fata asta e un exemplu asa trebuie sa fie un sportiv ...nu ca in alte sporturi sa stea la lautari ,pacanele si betii...chestia e ca pe la fotbal au aia salarii de mori multi sportivi care joaca mai prost decat mine eiiii in tenis doar cativa reusesc si greu ajung sa castige ceva...in opinia mea ar trebui sa fim atenti la ce face SIMONA HALEP si nu la ce fac MM BOSCHETARUL , GICA POPESCU SAU ALTI INFRACTORI...

Fata asta da impresia ca nu ar fi romanca din pricina faptului ca atunci cand este sub presiune NU CEDEAZA. Si ii place cartea atacului. Atunci cand pierde un punct sau un meci nu da vina pe altii ci isi analizeaza cu severitate propriile greseli si le corecteaza. Bravo Simona! Suntem mandri de tine. Tu esti un adevarat exemplu pentru cei care au vise si cred ca nu pot fi indeplinite. Succes in finala!

Vezi toate comentariile (464)
Comentează